Media

Adela Popescu, complicații înainte de naștere. De ce se teme cel mai tare prezentatoarea

Adela Popescu se pregătește pentru a-și întâmpina cel de-al treilea băiețel. Vedeta mai are puțin și devine din nou mămică, dar are mari emoții, cum nu a avut la celelalte două sarcini. Prezentatoarea TV este ușor temătoare din mai multe puncte de vedere, dar sigur va depăși cu bine tot.

Adela Popescu, emoții mari la naștere

Adela Popescu este însărcinată în 34 de săptămâni și în scurt timp va aduce pe lume al treilea băiețel. A mai trecut deja prin două sarcini și ar trebui să fie obișnuită cu aceste emoții, doar că acum pare a fi într-o situație ceva mai dificilă. Prezentatoarea TV are ceva temeri și nu știe ce să facă.

Adela se gândește tot mai mult la ziua cea mare și își face planuri în acest sens. Cel mai mare stres i-l provoacă pandemia, care impune o mulțime de reguli noi pentru mămici. Ea se teme de faptul că s-ar putea infecta și apoi nu și-ar putea vedea copilul până nu se vindecă. Astfel, ia în calcul izolarea în ultimele două săptămâni de sarcină, pentru a se asigura că nu apar astfel de probleme. Astfel, va lua contact doar cu cei de acasă, cu familia, care nu o pun în pericol.

Adela a mărturisit că are ceva probleme la coloană, motiv pentru care a treia naștere chiar o sperie. Când copilul va coborî, înainte să vină pe lume. Astfel, el se va așeza pe niște terminații nervoase ale coloanei, care îi provoacă mari dureri Adelei Popescu, din cauza problemelor pe care le are.

“Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare’, a declarat vedeta.

Ce nume au ales pentru copil

Adela și Radu Vâlcan încă nu au ales un nume pentru copil și nici nu se grăbesc, pentru că așteaptă un semn care să îi ajute să-l stabilească. Își doresc neapărat un nume cu A, chiar de sfânt, dar încă nu au căzut la o înțelegere. Nu vor să aștepte până când el vine pe lume, dar nici nu vrea să aleagă ceva nepotrivit.

“Eu tot sper să mi se arate într-un vis [numele]. (…) Plus că eu nu am chestia asta cu: «Când o să-l văd o să știu». Nu sunt atât de romantică. Copilul trebuie să aibă un nume. Copilul o să răspundă la ce nume îi pui”, a mai spus Adela.

Comments are closed.