Media

Adela Popescu – criză de plâns în ultimul trimestru de sarcină! Se afla la volan, când…

Adela Popescu urmează să aducă pe lumea cel de-al treilea copil al familiei și, chiar dacă nu mai apare la televizor, a rămas în atenția publică fiind activă pe rețelele de socializare. Astfel, acolo are ocazia să povestească prin ce trece în cea de-a treia sarcină, cum se simte și ce probleme întâmpină.

Adela Popescu a făcut o criză de plâns

Prezentatoarea tv a povestit pe Instagram cum a făcut o criză de plâns, din senin și fix atunci a sunat-o Radu care s-a speriat grozav. Adela se afla la volan și brusc a început să plângă în hohote, fără să o fi supărat ceva. După ce a trecut momentul, vedeta și-a dat seama că de vină sunt hormonii și a povestit pățania pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu le-a întrebat pe mămicile care o urmăresc dacă au trecut și ele prin astfel de stări.

Si cum susțineam eu sus si tare ca: vai, dom’ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii, cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce să îi spun că am. Dar mă și enerva că nu înțelege, a povestit Adela pe Instagram.

Amuzată de această situație, Adela a povestit că a ajuns acasă, a mâncat o ciocolată și un bol mare de cireșe, și astfel i-a trecut tot: Ușoară ca un fulg. Ați pățit și voi de-astea?

Comentariile fanelor ei nu au întârziat să apară. Mai multe mame au povestit ce probleme le-au cauzat hormonii din perioada sarcinii.

Al meu a plecat în delegație cu munca azi și vai am plâns că parcă se termina lumea, și după aia mi-a trecut instant, hormonii ăștia…

Ușoară ca un fulg? Suntem în același lună amândouă, iar eu sunt balonată de nu pot mânca nimic, și ce aș mai mânca de toate….

Eu care am plâns tot trimestrul 2 și 3 crezând ca nasc și va trece hahahha. Pffff prima săptămână post partum “delir” mi-am dat dar cred cu tărie ca hormonii ăștia trebuie plânși și eliminați. Ne-am reglat apoi de la sine după prima luna 🙂

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi mai au doi băieți pe nume Alexandru și Andrei.

Comments are closed.