Media

Adela Popescu, dezvăluiri importante. Prezentatoarea are probleme mari cu somnul

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare de la Vorbește Lumea se bucură de mare succes și este iubită de o mulțime de oameni, cu care păstrează mereu legătura. Este deschisă față de fanii ei și nu ezită să le spună lucruri personale.

Adela Popescu, adevarul despre problemele cu somnul

Soția lui Radu Vâlcan este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Chiar dacă este foarte ocupată, mamă a trei copii, tot găsește o modalitate de a-și face timp să țină legătura cu cei care o urmăresc.

Vedeta este foarte activă în online și tine la fanii ei. Îi place să vorbească despre probleme sale pentru ca și alții să învețe ceva din ele. De data aceasta, vedeta a mărturisit că, încă de mică, a avut probleme cu somnul. Era mai mereu obosită și adormea pe unde apuca, iar asta pentru că părinții ei nu i-au organizat un program de somn clar.

Vezi și: Cea mai sănătoasă poziție de dormit. Ce spune despre tine și sănătatea ta felul în care stai în pat noaptea

Acum, însă, Adela spune că și-a schimbat stilul și are mai mare grijă la cât doarme. Dacă noapte nu doarme suficient, având in vedere că este solicitată de cel mic și se tot trezește, pe zi are grijă să doarmă pentru a recupera orele pierdute și a făcut din odihna ei o prioritate, ceea ce o ajută foarte mult.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

“Pentru ca de sase ani nu am mai dormit o noapte legata, de ceva timp dorm in timpul zilei. Uneori o ora, uneori 30 minute, uneori chiar si zece cand fug miseleste in dormitor spunand ca trebuie sa impachetez hainele in dulap. 😅 Mi-am facut o prioritate din a dormi.  La fel ca in copilarie, as putea si fara. Dar cu siguranta as fi mult mai irascibila, neatenta, absenta, indispusa.  Asa ca acum, la maturitate, indraznesc sa spun, ca facand o prioritate din a dormi, calitatea vietii mele a crescut’.’, a mai scris Adela Popescu pe contul său de socializare.

Adela, certată de soacra ei

Adela Popescu se poate declara o femeie pe deplin împlinită. Are o familie frumoasă, un soț iubitor și o carieră de succes. Chiar dacă face cu greu față tuturor responsabilităților, nu se plânge și se bucură din plin de ce-i oferă viața.

Cât despre soacra sa, Adela Popescu are de spus numai cuvinte de laudă. Aceasta i-a atras atenția de curând, însă, cu privire la comportamentul ei. femeia a fost deranjată de modul în care se comportă nora ei cu Shurubel, colegul ei de emisiune.

„Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici’, a povestit Adela Popescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Comments are closed.