Media

Adela Popescu, mărturisiri dureroase problemele de sănătate. A trecut prin clipe de groază: “Au fost nopți în care am plâns!”

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV se bucură de mare succes în plan profesional și personal, este foarte iubită de fani și are o familie minunată. Se pare, însă, că la capitolul sănătate nu a excelat mereu și a avut parte de momente de groază.

Adela Popescu, adevărul despre boală

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țară. Este foarte deschisă față de publicul ei și îl ține pe acesta la curent cu tot ce se petrece în viața ei. De curând, aceasta a vorbit despre cele mai grele clipe prin care a trecut de-a lungul vieții.

După ce Eugenia Șerban a povestit la Vorbește Lumea despre lupta ei grea cu cancerul, Adela s-a deschis și ea și a povestit despre problemele pe care le-a avut. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea nu a dezvăluit despre ce a fost vorba și a spus doar că a suferit din cauza unei probleme digestive, care i-a provocat multă suferință.

Ajunsese să își imagineze că are o problemă gravă, lucru ce i-a adus multe nopți nedormite și lacrimi. Vedeta spune că a crezut mereu despre ea că este puternică și poate face față unei astfel de vești, dar a descoperit că nu este deloc rezistentă la astfel de lucruri.

“Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică. Întotdeauna am crezut că dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții aș putea să mă mobilizez. Nu! Mi-am dat seama fiind pusă aproape în situația aceea că nu aș putea să o fac”, a dezvăluit Adela Popescu.

Adela Popescu, operată de urgență

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital în 2016, după ce s-a confruntat cu dureri abdominale mari. Pe atunci, Adela îl născuse pe primul ei băiețel și acesta avea doar câteva luni. Vedeta se temea că ar putea fi vorba despre o problemă de sănătate gravă, dar a trecut peste cu bine.

În urma investigațiilor, medicii au aflat că Adela are peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat. Specialiștii au decis să o opereze de urgență, pentru că această afecțiune putea avea urmări grave.

Comments are closed.