Media

Adela Popescu: “ne pregătim de botez”. Când revine vedeta la TV

Se țin lanț sărbătorile în familia Adelei Popescu. Ieri s-au împlinit șase ani de când ea și Radu Vâlcan s-au cununat religios, iar curând va avea loc botezul și petrecerea lui Adrian, cel de-al treilea băiețel al familiei. Adela a spus că de când au făcut cununia civilă, totul s-a schimbat în viața lor de cuplu, a apărut primul copil, apoi al doilea și iată că în viitorul apropiat va avea loc botezul lui Adrian, care s-a născut în urmă cu o lună și două săptămâni.

Familia Popescu – Vâlcan se pregătește pentru botez

Adela Popescu a făcut marele anunț! A început pregătirile pentru botezul lui Adrian, timp în care ceilalți doi copii sunt la bunicii din Șușani. Până acum au fost puse la punct câteva date, dar Adela are parte de ajutorul unei firme care organizează evenimente.

Ne pregătim de botez. Știm locația, știm florile, știm ziua, știm biserica. Nu știm ținutele, nu știm orele..După ce vom pune la punct toate detaliile, vor afla și invitații că sunt invitați. Ne apucăm să îi sunăm, dar vrem să facem o invitație oficială pe whatsapp, a spus Adela pe Instatory.

Se întâmplă lucruri frumoase în familia Adelei Popescu. Vedeta a devenit mamă în urmă cu două luni și două săptămâni, iar duminică, 22 august s-au împlinit șase ani de când a avut loc cununia religioasă cu Radu Vâlcan.

În paralel cu viața de mamă și soție, Adela Popescu își pregătește revenirea în lumina reflectoarelor. Vedeta a anunțat că din toamnă vor fi surprize pentru fani, lăsând de înțeles că va relua munca în televiziune.

Toamna asta vine cu surprize. Eu am o surpriză chiar și pentru mine. Cum o să am voie să zic mai multe, o să vă spun și vouă, căci vă privește să mă priviți, a spus Adela pe Instastory.

În timpul sarcinii cu Andrei, Adela și-a anunțat retragerea din emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv, lăsând-ul singur pe Cove. Ea a motivat atunci că vrea să se asigure că totul va fi bine, dat fiind și contextul încă pandemic. E posibil ca acum Adela să se întoarcă la cârma emisiunii, sau poate este vorba despre alt proiect de televiziune.

Comments are closed.