Media

Adela Popescu va deveni mamă de băiat. Cum a dezvăluit vedeta genul bebelușului

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe și prezentatoare TV din țara noastră. Ea are o familie fericită, doi băieței și un soț minunat, iar o nouă minune va veni în viața lor. Adela a dezvăluit azi sexul bebelușului, chiar în direct la Vorbește lumea, emisiunea difuzată de ProTV, la care ea a fost înlocuită de Lora.

Adela Popescu, în culmea fericirii

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. Ea are aproximativ 4 luni și a anunțat că va deveni mamă în direct, în timpul emisiunii pe care o prezenta, Vorbește lumea. Ea a așteptat momentul potrivit pentru a prezenta tuturor această veste, asigurându-se că totul este în regulă și sarcina decurge corect.

Ea nu mai apare acum la TV, ci a fost înlocuită de cântăreața Lora. Adela Popescu a ales să plece din emisiune o perioadă, pentru a se proteja de coronavirus și pentru a se relaxa.

Adela Popescu nu se oprește până va avea fetiță

Tot în cadrul emisiunii a anunțat și sexul bebelușului. Invitată în platoul Vorbește Lumea, ea a mărturisit că poartă în pântece al treilea băiețel. Radu a fost foarte încântat și se bucură că va fi tată tot de băiat, însă vrea neapărat și o fetiță. Astfel, Adela nu se oprește aici și va face copii până va avea o fetiță.

“Nu am grețuri, nu mi-a fost rău aproape deloc. Sunt însărcinată în 17 săptămâni. Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată. Cel mai amuzant lucru este că avem tot băiat. Acum, tot cât investești în ei, în educația lor, dacă nu iau o nevastă care să te placă, adio!

Mi-a plăcut reacția soțului meu după ce am venit de la analize: acum o să avem 4 copii. Pentru că mai încercăm până ne iese o fetiță, ai prins-o, Cove, pe asta? Mulți mă întreabă: dar sigur nu este fetiță? Decât un băiețel… așa, mai bine un băiețel onest. Uite, Laura Cosoi are două fetițe, are și ea nevoie de gineri”, anunțat Adela Popescu.

Adela are o sarcină ușoară, nu s-a confruntat cu grețuri prea mari și încă este foarte activă. De curând, a fost în vacanță cu ambii copii și s-a distrat extrem de tare, dar a fost foarte atentă și la măsurile de protecție. Au ales o insulă pustie pentru a evita contactul cu oamenii și s-au testat de patru ori în timpul vacanței.

Comments are closed.