Media

Adela Popescu vrea să își numească fiul ca pe băiețelul Antoniei. Care sunt cele 3 nume alese

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales trei nume pentru cel de-al treilea băiețel al lor. Unul dintre acestea este ca numele ales de Antonia pentru mezinul ei. Ce a spus Adela Popescu la Vorbește lumea despre această alegere.

Însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu a ajuns în punctul în care se gândește la nume. Deși cei doi ar fi dorit o fetiță, venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel este motiv de mare bucurie în familia ei și a lui Radu Vâlcan. Însă au o mică problemă la alegerea numelui. Dacă în a-și numi fetița lucrurile ar fi stat simplu, cei doi alegând deja nume precum Ileana sau Amelia, pentru băiețel s-au aflat într-un impas.

Adela Popescu îți va numi băiețelul ca pe fiul Antoniei. Ce nume a ales cu Radu Vâlcan

Adela Popescu a recunoscut că nu își pregătise un nume de băiețel, iar acum este în fața unei decizii dificile. Însărcinată în 4 luni, vedeta vrea să decidă deja cum îl va chema pe băiețelul ei. Bineînțeles, decizia se ia împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Vorbește lumea a mărturisit că vrea ca numele băiețelului ei să nu fie unul sofisticat și să înceapă cu litera A.

De altfel, ceilalți doi băieței pe care îi are se numesc Andrei și Alexandru.

Adela și soțul său au făcut un top 3 despre care a vorbit în emisiunea Vorbește lumea.

“Mă găsise bine inițial, dimineața. Și a intrat Lora și mi-a zis ce e cu tine, scumpa mea, cum arăți așa, n-ai și tu o pudră, ești persoană publică. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim.

Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove.

Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el, la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a povestit Adela Popescu, în direct.

“Un Aristotel, un Alex nu vă mai place. (…) Să ne ancorăm în prezent, un Covidel, un Pandemic. Dacă era fată îi puteți spune Pandemia”, i-au sugerat și prezentatorii, în spirit de glumă.

Achim este și numele pe care îl poartă băiețelul Antoniei. Ea a ales nume speciale pentru fii săi, numindu-i Dominic și Achim.

Antonia si Alex Velea impreuna cu Achim si Dominic

Antonia si Alex Velea impreuna cu Achim si Dominic

Recent, Adela Popescu a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar. Acolo a făcut mai multe destăinuiri despre viața de familie.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.