Știri externe

Adele trece prin momente grele. Plângând, artista a anunțat că și-a anulat toate concertele (Video)

Adele trece prin momente grele. Îndrăgita actriță s-a afișat plângând pe Instagram, în fața milioanelor de fani pe care îi are în întreaga lume. Adela a fost nevoită să anunțe că și-a anulat concertele cu 48 de ore înainte de a urca pe scenă. Vedeta a fost vizibil afectată de această situație fără precedent.

Adela și-a anulat concertele

Nemachiată și vizibil afectată, Adela și-a anunțat plângând fanii că este nevoită să-și anuleze concertele din Las Vegas pe ultima sută de metri. Una dintre cele mai iubite cântărețe din lume a spus că nu a avut de ales și că toate spectacolele vor fi reprogramate. Din nefericire, condițiile epidemiologice nu au permis desfășurarea lor la data stabilită. Fanii așteptau cu nerăbdare să o vadă și audă din nou pe Adele, dar se pare că așteptarea lor se va prelungi.

Adele le-a cerut scuze fanilor pentru că a anulat concertele cu 48 de ore înainte de a urca pe scenă. Ea a fost nevoită să facă asta, după ce jumătate din oamenii care formează staff-ul ei s-au infectat cu temutul virus. Artista știe că are foarte mulți fani în întreaga lume, iar mulți dintre ei au călătorit la Las Vegas doar pentru a participa la concertele susținute de către ea.

Îmi pare atât de rău, dar spectacolul pe care l-am pregătit nu este gata. Am încercat tot ce ne-a stat în putință să fie totul suficient de bine pentru a putea fi prezentat vouă, însă am fost absolut distruși de termenele limită și de virus. Jumătate din echipa mea este infectată. Așadar este pur și simplu imposibil să pregătim spectacolul. Îmi pare atât de rău și mă simt atât de rușinată …Îmi cer scuze tuturor celor care au călătorit până în Las Vegas pentru a fi la concert, a anunțat Adele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adele (@adele)

Cât costă un bilet la concertul lui Adele

Pentru un bilet la show-ul lui Adele din Las Vegas, fanii artistei au plătit între 1.000 şi 12.500 $. Echipa artistei a pregătit un turneu care trebuia să înceapă pe 21 ianuarie și să se deruleze până la data de 16 aprilie. În această perioadă, una dintre cele mai iubite artiste din lume ar fi trebuit să susțină nu mai puțin de 20 de concerte.

Adele a cunoscut succesul în urmă cu câțiva ani și în ciuda faptului că trendurile în muzică s-au mai schimbat, piesele ei sunt întotdeauna hit-uri. Cea mai recentă melodie semnată de către artistă se numește Easy on me și a depășit recordurile pe Spotify, fiind ascultată de peste 24 de milioane de ori/zi în întreaga lume.

Comments are closed.