Media

Adelina Pestrițu, declarații intime despre viitorul copil și căsnicie. Ce o deranjează cel mai tare la soțul ei

Adelina Pestrițu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și poate spune că este o femeie împlinită. Are o familie minunată și o carieră de mare succes, ceea ce îi permite să se laude cu poziția în care se află. Are planuri mari de viitor și este pregătită să devină din nou mamă alături de Virgil Steblea.

Adelina Pestrițu mai vrea copii

Adelina Pestrițu este cea mai cunoscută femeie din România, cu mare succes și în plan internațional. Este un influencer de excepție și se descurcă foarte bine în mediul online, unde este urmărită de aproape două milioane de oameni, care îi apreciază muncă.

Pestrița se poate considera o femei fericită și împlinită, pentru că are și o familie perfectă. De curând, ea și Virgil au împlinit doi ani de când sunt oficial soț și soție, motiv pentru care a discutat despre cele mai importante aspecte. Cei doi au sărbătorit separat acest eveniment important, pentru că sunt foarte ocupați și cu greu se intersectează.

Influencera a declarat că au planuri mari de viitor, printre care și mai mulți copii. Amândoi visează la o familie numeroase, așa că îi vor mai face lui Zeni parteneri de joacă.

„Am sărbătorit deja, dar separat. Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu părinții la țară. Am sărbătorit pe FaceTime, astăzi s-a întors. Nici nu am apucat să ne vedem, el a intrat în casă, eu am ieșit.

Nu ne ghidăm după tot felul de reguli, ne bucurăm de moment și sperăm să trăim cât mai mult împreună. Și să avem mulți copii.”, a spus Adelina Pestrițu la Vorbește lumea.

Bruneta și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară, dar vedeta a recunoscut că totul o să vină la timpul potrivit și sigur își va anunța fanii dacă va fi cazul.

Adelina Pestrițu recunoaște defectele lui Virgil

Adelina a mărturisit că relația ei este nu una perfectă, dar este una reală, plină de iubire. Ea le îndeamnă pe fete să se bucure de ce au și să construiască ce le trebuie alături de persoanele iubite, pentru că niciun cuplu nu poate fi perfect.

Ea spune că este fericită alături de Virgil Steblea, deși între ei mai există și unele neînțelegeri minore. Au și contradicții și discuții mai aprinse, dar niciodată nu țin supărare și nu au probleme mari.

„Relația noastră nu este perfectă. De multe ori spun comunității mele de pe Instagram: «Fetelor, nu există relație perfectă! Dacă vedeți asta pe Instagram, e doar o chestie cu care ne încărcăm, ne bucurăm privirile. În rest, nu există relație perfectă». Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem. Uneori mă enervează pe mine că-și lasă hainele împrăștiate.

Eu îl enervez pe el pentru că nu închid geamurile seara și intră țânțarii în casă. Are el o obsesie cu geamurile închise seara. Avem tot felul de contradicții și e normal. Intervin mici neînțelegeri și cred că ar fi plictisitor dacă ar fi totul perfect”, a spus Adelina Pestrițu.

Comments are closed.