Media

Adelina Pestrițu disperată, contul ei de Instagram a fost hackuit sau suspendat

Adelina Pestrițu nu mai doarme nopțile, contul ei de Instagram, generator mare de venituri pentru vedetă a fost spart de hackeri. Vedeta a postat pe Facebook un mesaj în care-și anunța fanii că nu poate fi găsită pe celebra rețea de socializare.

Griji mari pentru Adelina Petrițu, a rămas fară Instagram

Adelina Pestrițu a rămas, spune ea, din motive necunoscute fară contul de Instagram. Specialiștii în social media mizează că acesta ar fi fost hack-uit sau banat de Instagram, deoarece Adelina avea o campanie de strângere de fonduri.

Vedeta își asigură fanii că echipa ei lucrează intens la reactivarea contului de Instagram și speră că strângerea de fonduri nu a fost afectată de situația tehnică.

„Dragii mei,
Din pacate am intampinat o mica problema cu contul de Instagram.
In cazul in care nu ma gasiti.
Se lucreaza la asta si, sper eu ca se va rezolva repede.
Pana atunci ma gasiti aici. ❤️ Imi pare rau ca se intampla asta cand sunt in plina campanie de strangere de fonduri pentru Mihaita, dar vom afla exact care a fost cauza…
Va urez un Paste Fericit!”, a scris Adelina Pestrițu pe Facebook.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.