Media

Adelina Pestrițu, pe mâna medicilor. Primele imagini de pe patul de spital: “Ne vedem mai târziu!”

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra influenceriță are o comunitate mare de fani în mediul online, pe care îi ține la curent cu tot ce face. De la ea aflăm acum că este la spital și chiar a publicat câteva imagini direct din salon.

Adelina Pestrițu a ajuns la spital

Adelina Pestrițu este extrem de celebră în mediul online. Este regina Instagramului, unde este urmărită de aproape 2 milioane de oameni. A reușit această performanță în timp, a fost greu, dar acum culege roadele muncii sale și are tot ce își dorește.

Vedeta își ține la curent fanii mereu și aceștia sunt foarte informați în ceea ce privește viața ei personală, atât cât le permite ea să afle. A decis, însă, să nu o mai expună pe Zenaida, fiica sa, considerând că este mai bine pentru micuță să stea departe de lumea virtuală, care poate fi destul de periculoasă.

Adelina a publicat astăzi niște imagini cu care a șocat pe toată lumea. Inițial, aceasta a pus la InstaStory o imagine cu un salon de spital, precizând că va discuta cu oamenii mai târziu. Cu toții s-au panicat și au început să îi trimită mesaje vedetei, crezând că aceasta ar fi pățit ceva rău sau se pregătește pentru o intervenție grea.

“Nu pot să spun că este cea mai grea, nici cea mai ușoară. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de 2 ani, dacă nu mai mult.

Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt.

Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital.

În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool.

Cu toate astea pot să spun că mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc pentru căldura cu care m-au tratat”, a precizat Adelina Pestrițu după ce a ieșit din sala de operație.

Adelina se simte bine

Adelina a reacționat după ce fanii au asaltat-o cu mesaje și a venit cu clarificări. Aceasta s-a fotografiat pe ea, într-un halat de spital, semn că se pregătește cu adevărat pentru un control sau chiar o intervenție. Cert este că ea este bine și a vrut să le arate asta și fanilor.

Influencerița a precizat că mai târziu că va reveni cu explicații pentru cei care o iubesc. În plus, le-a mulțumit tuturor pentru grija de care au dat dovadă și pentru mesajele frumoase pe care i le-au transmis. Nu a vrut să îi agite, dar cu siguranță va clarifica situația imediat ce se liniștesc lucrurile și ajunge acasă.

Comments are closed.