Media

Adelina Pestrițu, totul despre sarcină. Vedeta este pregătită pentru al doilea copil

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebra influenceriță este o familistă convinsă, iar viața ei s-a schimbat complet de când a devenit mamă pentru prima dată. Bruneta are planuri mari și deja a vorbit despre a doua sarcină, pe. Care o așteaptă toți fanii ei.

Adelina mai vrea copii

Adelina Pestrițu se declară o femeie pe deplin fericită și împlinită. A ajuns la 35 de ani, dar arată impecabil, chiar și după o sarcină. Are mare grijă de silueta ei si reușește să se mențină în formă cu un program de sport bine stabilit la sală si un regim stric de alimentație. A ajuns ușor la formele de dinainte de naștere și este mândră de trupul ei sculptat.

Vezi și: Adelina Pestrițu dă cărțile pe față. Vedeta spune adevărul despre divorțul de Virgil: „S-ar putea să primiți alte vești!”

Adelina a fost mereu o familistă și viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă si soție. Își dorește o familie numeroasă, motiv pentru care vrea să îi mai facă Zenaidei un frățior sau o surioară. Adelina este foarte rezervată de ceva timp în ceea ce privește viața privată, dar tot a făcut câteva dezvăluiri despre planurile ei de viitor.

„Mi se pare imatur să te gândești dinainte la sexul copilului. Dacă este fetiță și tu îți doreai băiețel? Sau invers…. Noi ne mai dorim un copil, dar nu gândim așa. Ce vrea Dumnezeu.”, a spus vedeta.

Adelina, adevărul despre căsnicia ei

Vedeta nu se gândește de pe acum la sexul copilului, pentru că i se pare deplasat acest plan, important fiind ca acesta să fie sănătos. Lasă totul pe voia Domnului si speră că va fi bine atunci când va veni momentul pentru un alt membru în familie:

Cât despre divort, se vorbește mai mereu despre acesta. Ea și soțul ei se înțeleg foarte bine și lucrurile decurg normal între ei, motiv pentru care nu înțelege de ce tot apar astfel de zvonuri, având în vedere că nu le alimentează cu niciun gest. Influencerița a negat mereu astfel de speculații și a explicat că familia ei nu are probleme, așa că nu se pune problema de vreo despărțire.

Comments are closed.