Media

Adevăratul motiv pentru care divorțează Alina Sorescu și Alexandru Ciucu! Nimeni nu se aștepta la asta din partea designer-ului

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ocupă primul loc în tabloide de când s-au despărțit. Chiar dacă au încercat să țină totul secret în ceea ce privește divorțul, se pare că s-a aflat mai repede decât se așteptau și noi detalii interesante ies la iveală.

Cauza divorțului dintre Alina și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai sudate cupluri, pe care părea că nimeni nu l-ar putea distruge. De ceva timp, însă, lucrurile au luat-o razna și cei doi vor divorța curând, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie în showbiz.

Cei doi soți au sperat că nu se va afla de despărțirea lor, dar planul lor nu a mers. Toată lumea se întreabă cum de au ajuns la final, având în vedere că mereu au lăsat impresia că le este bine și pozau în familia perfectă și fericită. Cei de la Spynews au aflat că relația lor nu mai funcționa deja de mult timp, iar problemele cele mai mari erau provocate de designer.

Ciucu s-a îndepărtat de familia sa

Surse din apropierea cuplului povestesc despre faptul că între ei nu au fost de foarte mulți ani lucrurile exact așa cum ar fi trebuit să fie. Alina ar fi fost cea care a tras de relație și a încercat să rezolve problemele, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ei.

De altfel, în ultima vreme, Alexandru Ciucu ar fi lipsit luni întregi de acasă pentru niște cursuri la Paris, de lângă soția și fiicele sale, lucru ce a afectat situația și mai rău. Alina i-ar fi reproșat soțului său că nu se descurcă deloc singură și are nevoie și de sprijinul lui, având în vedere că ea este singura responsabilă de tot. Ea și părinții ei, care s-au și mutat în casă cu Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, sunt cei care au avut grijă de copii.

 

Comments are closed.