Media

Adevărul a ieșit la iveală! De ce a înlocuit-o, de fapt, Irina Fodor pe Gina Pistol la America Express

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. De când a devenit mamă, locul ei a fost luat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, dar fanii și-ar fi dorit să o revadă pe preferata lor. Se pare, însă, că tot Irina va prezenta și America Express, pentru că Gina nu ar fi avut voie să se întoarcă la filmări.

Gina Pistol, din nou înlocuită de Irina Fodor

Irina Fodor și Gina Pistol sunt unele dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară. Este o mare concurență între cele două, având în vedere că emisiunile pe care le prezintă sunt cu adevărat unele de succes. Discuțiile din showbiz sunt acum pe seama show-ului America Express, care se pare că va fi prezentată tot de Irina.

America Express este emisiunea momentului, care înainte se numea înainte Asia Express. Deși fanii așteptau să fie prezentatoare Gina Pistol, se pare că Irina le va fi alături și sezonul acesta. Gina Pistol ar fi trebuit să plece departe de micuța Josephine timp de două trei luni în America, mai exact Mexic, Guatemala și Columbia, motiv pentru care Smiley s-ar fi opus cu vehemență, conform surselor showblitz.

Gina Pistol ar putea prezenta online

Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express anul trecut, dar spera să-și reia locul după concediul de maternitate. Cei de la Antena 1 i-ar fi propus Ginei să prezinte America Express, dar se pare că ea ar fi refuzat această ofertă, iar soția lui Fodor a fost deschisă acestei experiențe.

Irina este nerăbdătoare să plece pe drumurile Americii și a vorbit despre asta și în mediul online. Prezentatoarea spune că experiența departe de casă va fi una extrem de interesantă și deja pune la punct ultimele detalii. Și-a pus în bagaj tot ce îi trebuie, dar vrea să fie sigură că nu îi va lipsi nimic.

“Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi.😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Comments are closed.