Media

Adevărul. De ce a plecat, de fapt, Lora de la Pro TV

Lora anunțat în urma cu două săptămâni că renunță la postul de prezentator Vorbește lumea, pentru a se dedica ma mult proiectelor personale.

Surse din cadrul Pro TV susțin că de fapt aceasta nu a reușit să-și negocieze contractul.

Lora a plecat de la Pro TV din cauza banilor?

Surse din Pro TV susțin că Lora a încercat să-și renegocieze contractul cu televiziunea, însă prețul cerut de aceasta nu ar fi fost acceptat de conducere. Rolul ei inițial era până când se întoarce Adela Popescu din concediul de materinate.

Aceeași sursă declara că Lora primea doar 6000 de euro pentru 20 de ediții ale show-ului de divertisment matinal, care în medie avea 20 de ediții pe lună și 2 ore și jumătate de emisie (timp petrecut pe post). La care se mai adaugă cel puțin o oră de pregătiri, ședinte de redacție și filmări exterioare.

Dacă aceasta este într-adevăr suma pentru o emisiune atât de lungă și zilnică, salariul este infim chiar și pentru un co-prezentator.

Plecarea Lorei a fost anunțată chiar de ea într-o zi de vineri.

Formatul Vorbește lumea s-a transformat pentru moment în „Gașca Vorbește lumea”, care pe lângă legedarul Cove mai are 5 co-prezentatori.

Sursa n-a comunicat către Fresh24 suma pe care o ceruse de la șefii Pro TV, din motive de a nu putea fi indentificată.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.