Media

Adevărul despre despărțirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Ce s-a întâmplat de ziua româncei

În ciuda zvonurilor lansate în presa din India, care anunțau despărțirea dintre Iulia Vântur și celebrul actor Salman Khan, se pare că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Recent a fost ziua vedetei din România, iar în cinstea ei a fost organizată o petrecere cu cei mai apropiați prieteni.

Cum s-a afișat Iulia Vântur și Salman Khan la petrecerea de ziua româncei

Cu ocazia împlinirii vârstei de 24 de ani, Iulia Vântur a fost mai răsfățată ca oricând. Iulia a fost copleșită de atenția prietenilor români și a celor indieni, dar cu siguranță cel mai mult a contat prezența iubitului ei, celebrul actor Salman Khan.

Cei doi au fost surprinși împreună, fericiți, la petrecerea organizată în cinstea vedetei din România. În India Iulia este foarte apreciată, atât în calitate de cântăreață, cât și de actriță.

De ziua ei, la petrecere, Iulia a purtat o rochie neagră care i-a pus în valoare silueta fără cusur. Vedeta a radiat de fericite în compania celor mai dragi persoane din viața ei. Ea a realizat un video din ziua cea mare, cu câteva secvențe de la petrecere, pe care le-a postat pe contul ei de Instagram. Acolo le-a mulțumit tuturor pentru felicitări și urări de bine, transmițând totodată că se simte copleșită de toată această atenție.

Dragii mei, am fost copleșită de mesajele voastre, este minunat să primesc atâta dragoste, sunt atât de norocoasă să fiu binecuvântată cu asemenea suflete alături de mine: prietenii, familia și prietenii pe care contez. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua atât de specială, viața mea e mai frumoasă cu voi în ea!, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai mulți ani, dar în ciuda faptului că sunt foarte fericiți, preferă să păstreze discreția și foarte rar apar împreună în public sau la evenimente. Potrivit informațiilor apărute în presă, Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară în luna mai a anului 2011, la un Festival de Film de la Dublin, unde actorul indian își prezenta pelicula Ek Tha Tiger.

Câțiva ani mai târziu, mai precis în 2016, Iulia și Salman Khan au fost surprinși sărutându-se în aeroport. Ei nu au confirmat niciodată oficial relația de iubire pentru că, cel mai probabil, preferă să-și trăiască fericirea departe de ochii curioșilor.

Comments are closed.