Media

Adevărul despre drama lui Nicușor Dan. Edilul nu a vorbit niciodată despre acest subiect sensibil

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost mereu un bărbat rezervat când vine vorba despre viața lui personală. Edilului i-a plăcut mereu sa vorbească despre cariera sa, dar niciodată despre familie și lucruri intime. Tatăl său, însă, a fost cel care a dezvăluit cea mai mare dramă a edilului.

Nicușor Dan și-a pierdut mama

Nicușor Dan a fost mereu un bărbat discret, căruia nu i-a plăcut să-și expună problemele și aspectele personale. A preferat să lase impresia mereu că este bine, deși a avut parte si de lovituri grele. Puțini știu prin ce a trecut edilul Capitalei până acum, dar apropiații săi l-au dat de gol.

Nicușor Dan s-a născut în orașul Făgăraș, iar acum mai locuiește acolo doar tatăl lui. Bărbatul are 83 de ani și trăiește singur, bucurându-se când îl mai vizitează copiii și nepoții. Nu se plânge, dar mărturisește că Bătrânețea este destul de grea.

De opt luni se luptă cu Singurătatea, de când femeia alături de care a fost peste 50 de ani l-a părăsit în urma unui infarct. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, deși familia a solicitat ajutor imediat.

”Îmi văd de treabă liniștit, nu e problemă, mă mai supără spatele, dar asta e, nu mă plâng. Marea mea bucurie e când vin copiii să mă viziteze, vă dați seama”, a mărturisit Grigore Dan pentru FANATIK.

Ce relație are bărbatul cu fiul său

Grigore Dan spune că are o relație bună cu fiul său, de care este foarte apropiat. Cei doi păstrează legătura și vorbesc despre problemele de familie, dar niciodată despre politica. Bătrânul le-a povestit celor de la FANATIK că niciodată nu i-a dar sfaturi fiului său în carieră, pentru că are încredere în ceea ce face.

Bărbatul se descurcă bine din punct de vedere financiar, pentru că a muncit o viață și acum culege roadele. Acesta a activat pe un post de conducere la un combinat chimic, iar acum încasează lunar de la stat 2700 de lei, bani care îi ajung pentru el și putinele animale pe care le are prin curte și îi țin de urât.

 

Comments are closed.