Media

Adevărul despre familia lui Florin Pastramă. Soțul lui Brigitte a trăit regește, puțini au avut parte de așa ceva

Florin Pastramă a devenit cunoscut prin participarea la Ferma de la Pro tv, unde a întâlnit-o pe Brigitte cu care ulterior s-a și căsătorit. Mulți au spus despre el că nu ajungea vedetă dacă nu era Brigitte, care este femeie de afaceri și are o situație materială deosebită. S-a aflat că de fapt Florin provine dintr-o familie înstărită și că nu i-a lipsit niciodată nimic.

La 13 ani, Florin Pastramă avea propriul lui șofer

Într-un interviu pentru Click, Florin Pastramă a povestit cum i-a fost copilăria și cât de mult l-au răsfățat părinții săi. Soțul lui Brigitte Sfăt a spus că la doar 13 ani avea propriul lui șofer care îl ducea oriunde voia. Copilăria lui Florin a fost de vis, cu tot ce și-ar fi putut dori. În total au fost cinci copii, dintre care doi băieți și trei fete. Florin își amintește că mama lor se ocupa de ei în timp ce tatăl lor făcea bani. Nu exista chip ca el să-și dorească ceva și să nu primească.

Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam, a spus Florin Pastramă pentru Click!

Florin a spus că părinții lui au făcut tot posibilul ca el și ceilalți copii ai familiei să fie educați și școliți. Așa se face că el a urmat cursurile Facultății de Drept, pe care le-a absolvit cu diplomă de licență. Soțul lui Brigitte a avut o relație foarte apropiată cu tatăl lui care s-a stins din viață în 2008. A făcut infarct la 55 de ani, iar Florin Pastramă s-a văzut nevoit să preia afacerile tatălui și toată responsabilitatea care venea la pachet cu ele.

Florin Pastramă: Tata a lăsat un imperiu. Mi-a fost foarte greu fără el

Pastramă a povestit că avea 29 de ani când și-a pierdut tatăl, stâlpul familiei, cel care făcea ca totul să fie posibil, ca lui și fraților să nu le lipsească absolut nimic. Totul s-a schimbat după moartea tatălui său. Florin care era notar, a renunțat la profesie și a preluat frâiele afacerii familiei. A dat de multe obstacole și îl ruga mereu pe tatăl său să-i dea un semn, să-l ajute să se descurce.

Apoi am devenit capul familiei, ştiam toate afacerile şi să ma implic 100%. Tata a lăsat un imperiu, mi-a fost foarte greu fără el. Erau nopţi când vorbeam cu el şi îi ceream sfaturi, a mai spus Florin Pastramă.

Durerea i-a fost alinată de mama lui, care i-a stat mereu alături. Florin Pastramă o prețuiește mult pe cea care i-a dat viață și a ascultat-o chiar și când i-a dat sfaturi în materie de relații. Omul de afaceri a povestit că dacă aducea acasă o fată și mama lui nu o plăcea, îi spunea imediat că nu e potrivită.

Comments are closed.