Media

Adevărul despre Lidia Buble și Răzvan Simion. Artista Jo a dat din casă: „Se înțeleg mai bine!”

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu timp de cinci ani, dar au decis să meargă pe drumuri diferite. Relația lor a fost una serioasă și chiar aveau planuri de viitor, dar se pare că lucrurile au luat o întorsătură inversă. Cei doi amorezi s-au despărțit, dar se pare că acum au rămas în relații bune.

Lidia și Răzvan se înțeleg mai bine despărțiți

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Toți se gândeau că vor ajunge departe împreună și nimeni nu se gândea că se vor separa după cinci ani de iubire, dar planurile au fost date peste cap.

Cei doi nu au vorbit prea mult despre despărțirea lor și tot ce se știe este că încă mai colaborează în plan profesional și au rămas în relații bune. Totuși, Jo, buna prietenă a Lidiei, a dat din casă.  A spus despre ei că se înțeleg foarte bine, mult mai bine în această formulă de foști iubiți.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Jo este foarte mândră că o are pe Lidia ca prietenă și îi este recunoscătoare pentru tot ce a învățat de la ea. Lidia ar fi cea care o încurajează în orice situații și îi dă cele mai prețioase sfaturi despre stima de sine și încredere.

Răzvan s-a mutat cu noua iubită

Dacă despre Lidia nu știm nimic încă în ceea ce privește, despre Răzvan știe toată lumea că se iubește de ceva timp cu Delia Răducan. Deși la început au fost foarte rezervați și se ascundeau de ochii lumii, acum nu mai au rețineri.

Se pare că relația celor doi merge foarte bine și chiar s-au mutat împreună. Cuplul a fost dat de gol de Dani Oțil, care a spus la TV că ar locui cu chirie. Și fiica lui Răzvan ar avea o relație bună cu noua iubită a tatălui, alături de care își petrece timpul.

Comments are closed.