Media

Adevărul despre relația dintre Alin și Alexandra Stan! Războinicul a lămurit situația

Alina Sălăjean a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor, având în vedere divergențele pe care le-a avut cu alți colegi de-ai săi. Războinicul a fost eliminat din competiție, iar acum a decis să clarifice mai multe nelămuriri care au apărut în timp ce se afla la Survivor. Printre altele, el a explicat și care este cu adevărat relația dintre el și Alexandra Stan.

Alin o iubește pe Alexandra Stan ca actriță

Alin Sălăjean a fost eliminat din competiția Survivor, deși nu s-ar fi așteptat să plece prea curând. El consideră că merita să mai rămână în Republica Dominicană, pentru că mai avea multe de demonstrat, dar problemele medicale l-au adus într-o astfel de situație.

În cadrul competiției, acesta i-a mărturisit Alexandrei Stan că o iubește. De atunci au început tot felul de speculații, cum că Războinicul ar fi atras în vreun fel de celebra artistă, despre care a zis că este singura pe care o consideră o vedetă și își merită locul în echipa Faimoșilor.

Din acest motiv, Alin a decis să vorbească despre acest subiect. Războinicul a mărturisit că, într-adevăr, are o afinitate pentru artista internațională și o admiră pentru tot ce a realizat în plan profesional, dar doar atât, nimic mai mult.

„Alexandra Stan e o vedetă. O cunoaște o lume întreagă. Aveam o afinitate pentru ea și la un moment dat i-am spus acest lucru, ceea ce gândesc despre viața ei profesională, că o admir foarte mult și am vrut să o iau în brațe. O iubesc pe Alexandra Stan din punct de vedere profesional.

De claxonat n-aș fi claxonat-o, pentru că sunt un bărbat galant și finuț. Gesturi din acestea grosolane nu le-aș face. Dacă eram singur, făceam orice să o cuceresc. Nu sunt Andrei de la Războinici, eu sunt simpatic, am puțină carismă, nu sunt chiar frumos”, a mărturisit Alin.

Alin, mesaj pentru Moroșanu

Alin a mărturisit că regretă plecarea de la Survivor, dar nu are deloc resentimente, pentru că este mulțumit de tot ce a demonstrat aici. Mai mult, nu se lasă afectat de nimic din ce spun ceilalți colegi de-ai săi, indiferent de cât de grele ar fi vorbele lor.

Deși au avut câteva altercații, el i-a transmis lui Moroșanu toate cele bune și i-a urat succes, asigurându-l chiar că va continua să vină la meciurile sale când își va relua activitatea.

Cătă, nici un resentiment. Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai’, i-a transmis războinicul.

Comments are closed.