Media

Adevărul despre reprezentantul României la finala din această seară Eurovision 2022

Finala competiției Eurovision a fost așteptată cu sufletul la gură de publicul român, căci în această seară urcă pe scenă și reprezentantul României, WRS, care interpretează piesa Llamame.

Reprezentantul României, WRS, a reușit o performanță deosebită, cu piesa Llamame și s-a calificat în finala Eurovision 2022.

Țările care s-a calificat în această țară pentru a merge mai departe în semifinală sunt: Belgia, Republica Cehă, Azerbadjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, România și Serbia.

Muzica a descoperit-o când era mic copil, iar pasiunea pentru dans i-a fost insuflată de părinții lui.

„Mă numesc Andrei Ursu, ghiciți voi de unde vine numele meu de scenă! Sunt de loc din Buzău, născut prin 93 (29 de ani), din doi părinți dansatori care m-au inspirat și pe mine să mă apuc dans. Eu mereu am cântat, adică am început să cânt în corul bisericii de mic copil. Am știut de mic că este un talent al meu, dar nu am văzut asta ca pe ceva de viitor. Mereu m-am considerat ARTIST, dar asta putea însemna la fel de bine și dansator, pictor sau altceva. Țin minte că unul dintre cele mai clare momente în care am zis «OK, de azi mă apuc», a fost când eram în sezonul al doilea de Vocea României și în pauzele dintre momente mă duceam la colegii care cântau în backing, în band, și îi rugam să îmi arate ce fac acolo, cum cântă, unde intră etc. Ei, și în sezonul acela am stat mai mult cu bandul decât cu echipa din balet și am învățat, cum s-ar zice, bazele teoriei muzicale, haha! Și de-atunci am pornit pe drumul acesta”, a explicat el pentru VIVA!

Se știe că Interprtul piesei „Llamame” a lucrat, la începuturile carierei sale în showbiz, ca dansator la „Românii au talent” și „Vocea României”. Ulterior, el a colaborat cu artiste celebre de la noi, precum Antonia, Ruby sau Andreea Bănică.

Reprezentantul României la Eurovision, Andrei Ursu, a venit la „Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, emisiune difuzată pe Voyo.

Andrei Ionuţ Ursu va reprezenta țara noastră la Eurovision. Fanii îl știu de WRS – adică „Urs”. A avut de lucru cu proba Mesei Rotunde, platourile cu bunătăți, printre care și ardeii iuți.

Marius Manole: Fii atent, scopul acestei emisiuni e să te eliminăm înainte de Eurovision…

WRS: „Să mi se termine cariera înainte să înceapă…”

Marius Manole: Exact…Adică dacă ai mâncat din ăștia. Nu mai poți să mai cânți, neam, zic eu…

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.