Media

Adevărul despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Cum se simte, de fapt, artistul: “Să ne rugăm cu toții!”

Despre Benone Sinulescu se vorbește că a fost găsit în stare gravă. Artistul în vârstă de 84 de ani trece printr-o perioadă extrem de grea, pentru că de mai mult timp are probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. Soția interpretului de muzică populară a intervenit pentru a clarifica situația, pe motiv că nu ar fi adevărate zvonurile din ultimele zile.

Benone Sinulescu nu a fost găsit în stare gravă

S-a spus despre Benone Sinulescu că ar fi fost găsit în stare gravă în locuința sa. Fostul lui impresar a spus despre celebrul artist că ar fi într-o stare deplorabilă și că familia lui nu și-ar da interesul și nu l-ar fi dus la spital atunci când trebuie și chiar că apropiații s-ar pregăti de înmormântare.

Aceste afirmații au determinat-o pe soția artistului să intervină, deși nu este un moment deloc ușor pentru ea. Elena Sinulescu a precizat că tot ce s-a spus despre soțul ei au fost minciuni, pentru că nu ar fi într-o stare atât de gravă. Ea recunoaște că Benone a refuzat să fie internat, dar totuși a solicitat ajutor de la o clinică privată, unde o ambulanță l-a dus și are acum parte de cele mai bune tratamente.

Mai mult, ea spune că artistul nu a fost găsit zăcând, ci a căzut și ea nu putea să îl ridice singură, având în vedere că locuiesc doar ei doi. El are mai multe probleme de sănătate și de ceva timp deja se afla sub supravegherea medicilor.

Scandal cu impresarul lui Benone Sinulescu

Elena Sinulescu spune că fostul impresar al soțului ei i-a greșit de mai multe ori artistului, motiv pentru care cei doi nu mai colaborează. Beni ar fi observat de mult timp că bărbatul avea scopuri ascunse și a decis să rupă orice legătură cu acesta. Din acest motiv, fostul impresar ar încerca acum să îi strice imaginea atât lui, cât și familiei sale.

”Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu. „, este mesajul postat de soția artistului.

Comments are closed.