Media

Adevărul despre viața personală a lui Raed Arafat. Motivul real pentru care nu s-a căsătorit

Raed Arafat este una dintre cele mai discrete persoane din viața publică, despre care cu toții știm ce face din punct de vedere profesional, având o poziție cheie în sistemul de intervenție medicală, însă puțini sunt cei cunosc informații din viața personală a acestuia.

Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a căsătorit niciodată

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență iese în față doar prin prisma carierei, niciodată cu informații legate de viața sa personală. Acesta este și motivul pentru care mulți au fost curioși să afle mai multe date despre el, cum ar fi din ce familie provine, dacă este căsătorit, dacă are copii și așa mai departe.

Într-un interviu pentru Digi 24, Raed Arafat a explicat motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată. El a spus că nu a vrut să provoace suferință pentru că s-a dedicat carierei și era imposibil să aibă și familie și să muncească 24 din 24 la maximum. Raed Arafat a spus că și-a dat seama că trebuie să aleagă și asta a făcut.

Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru, și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște, a spus Raed Arafat la Digi 24.

Arafat a spus că ultimul concediu adevărat pe care l-a avut și de care s-a bucurat a fost în 2004. De atunci nu s-a mai pus problema de așa ceva. Revenind la căsătorie și familie, șeful DSU a precizat că tatăl lui s-a căsătorit la o vârstă destul de înaintată, pe când avea 48 de ani. Atunci și-a întemeiat o familie și au apărut și copiii.

Raed Arafat: câinele meu cerșea apă și mâncare de la vecini

Atât de solicitantă este profesia pe care și-a ales-o încât Raed Arafat nu a putut să țină acasă nici măcar un câine. El a povestit că la un moment dat a avut un lup alb care începuse să cerșească apă și mâncare de la vecini, cât timp rămânea singur acasă.

Plecam dimineața, mă întorceam seara foarte târziu, uneori plecam într-o misiune cu elicopterul noaptea și uneori nu veneam decât a doua zi, a povestit Raed Arafat.

Chiar dacă stăpânul său îi lăsa cele necesare în curte, patrupedul suferea atât de mult că era singur o zi întreagă, încât se plimba pe lângă gard cu castronul în gură, ca să atragă atenția vecinilor.

Raed Arafat a povestit că atunci și-a dat seama că prietenul său necuvântător suferă în lipsa lui și l-a dat unui coleg care l-a dus la țară unde avea parte de cele necesare.

Comments are closed.