Media

Adi Sînă și Anca Serea, declarații șocante! Cei doi vorbesc despre divorț: “Ajungem la concluzia că nu ne potrivim!”

Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Sunt împreună de o mulțime de timp și au o familie numeroasă și lucrurile par că merg roz. Se pare, însă, că și ei iau în calcul divorțul și se gândesc la un asemenea eveniment.

Familia Sînă-Serea se gândește la divorț

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Deşi relaţia lor pare perfectă din exterior, vedeta a dezvăluit că au trecut prin multe momente dificile și chiar au fost la un pas de divorț. Au luat în calcul despărțirea, deși nimeni nu credea că au avut vreodată probleme.

Vezi și: Anca Serea, noi probleme de sănătate. Vedeta nu mai face față stresului: “Din păcate…”

Cei doi spun că au ajuns în puncte critice, când chiar nu își vorbeau zile întregi și luau în calcul divorțul. Totuși, după ce analizau situația, ajungeau la concluzia că o familie trece atât prin bune, cât și prin rele și nu trebuie să renunțe la iubirea lor după câteva momente tensionate.

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.”, a spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Cum își mențin vie Flacăra iubirii

Anca Serea spune că sunt doi oameni ocupați, cu responsabilități diferite, care au nevoie și de timp pentru a-și rezolva problemele. Au avut parte de multe certuri, mai ales atunci când și-au cumpărat noua casă, dar au reușit să le depășească.

Cât despre relația lor, Anca a spus că amândoi știu cum să o anime și să țină Flacăra iubirii vie. Organizează vacanțe în doi, au momente de intimitate și își fac timp pentru relația lor.

“Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”, a mărturisit vedeta pentru aceeași sursă.

Comments are closed.