Media

Adriana Bahmuțeanu, tratament cu oxigen. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Adriana Bahmuțeanu și-a îngrijorat fanii publicând o fotografie cu ea conectată la un aparat de oxigen.

Totuși, vedeta i-a liniștit repede, prin intermediul descrierii imaginii, explicând faptul că a apelat la procedură pentru a îmbunătăți sănătatea pulmonară.

Iată la ce terapie a apelat Adriana Bahmuțeanu:

“Nu,nu, nu sunt la spital!!! Stati linistiti!!!
Fac un tratament cu oxigen pentru imbunatatirea capacitatii pulmonare!
E recomandat celor care au avut gripe, raceli sau xovid,celor care au ajuns prin sectiile ATI sau fumatorilor si persoanelor cu insuficiente respiratorii!!
Inventatorul a luat premiul Nobel in 2019 iar daca vreti sa treceti mai usor peste sechelele acestei maladii sau sa va intariti organismul va recomand sa incercati si voi!”

De la 86 de kilograme, a ajuns la 66 de kilograme

Adriana Bahmuțeanu a ajuns să aibă probleme cu greutatea, să se confrunte cu risc de obezitate, colesterolul mare, mobilitate zero. Până în iunie, când a decis să apeleze la un medic nutriționist care să o ajute.

Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 de kg în decurs de 4 luni, cu 3 mese pe zi bazate pe legume și ovo-lactate, dar și cu un tratament injectabil.

“M-am îngrășat foarte tare. A fost nebunia cu drojdia și am făcut pâine de casă. Am stat în telemuncă și am mâncat, am gătit din toate bucătăriile lumii. Supă de creveți, mâncare thailandeză, pui cu curry, tot felul de nebunii, inclusiv deserturi. Ce poți să faci în casă, mâncam, lucram și stăteam. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac, nu mă mai încăpea nimic. Eu m-am îngrășat brusc, nu mai puteam să mă mișc, nu mai aveam mobilitatea de dinainte, dar analizele ok, cu excepția colesterolului. Am ajuns la Simona, care mi-a dat tratament și regim. Eu am fost ambițioasă, nu am mai suportat să văd că nu mă mai încape nimic. M-am pus pe slăbit și am 68 de kilograme. În dimineața asta m-am urcat pe cântar. Ce crezi, mă încap hainele de dinainte de când eram la Antena Stars. Am făcut și masaje, am mai mers la înot, însă dieta a fost cea mai importantă. Acum, următoarea țintă este să merg la dans, la bebelușa Oana Ioniță. Nu vreau să ajung așchie, pentru că nu îmi stă bine. Acum, cine știe, poate îmbrac și rochia de mireasa, dar să nu fie albă, ci aurie”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.