Știri externe

Afacere inedită în Brazilia: loc de “vărsat nervii”

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a găsit cea mai bună afacere în această perioadă: un lo de vărsat nervii. Acesta și-a deschis un Rage Room care are mare succes zilele aceasta.

Afacerea momentului în Brazilia. Ce idee i-a venit unui bărbat

Într-un depozit de la marginea orașului Sao Paulo, un bărbat a  amenajat un Rage Room, care ar eun mare succes. Mai exact, brazilienii îi plătesc bani frumoși pentru a-și descărca toate emoțiile negative.

Aceștia pot sparge cu ciocane televizoare, calculatoare sau imprimante vechi. Totodată, oamenii pot scrie pe pereți emoțiile pe care le simt pentru a-și canaliza mai ușor furia.

Vanderlei Rodrigues, în vârstă de 42 de ani, care a deschis afacerea în urmă cu o lună în Cidade Tiradentes susține că oamenii chiar se înghesuie să vină aici și a făcut bani frumoși în această perioadă. El a declarat că nu putea exista un moment mai proprice să investească într-o astfel de afacere.

Cei mai mulți brazilieni trec prin momente foarte grele și au nevoie să își descarce furia mai ușor. Aici ei pot scăpa de anxietate, stres și teamă și întotdeauna se simt mult mai bine când părăsesc acest Rage Room, susține proprietarul. Experiența costă numai 4,64 de dolar, ceea ce o face destul de accesibilă.

“Cred că a fost cel mai bun moment pentru a deschide acest loc, din cauza emoţiilor prin care trec acum oamenii, de anxietate şi stres”, a spus Vanderlei Rodrigues.

Luciana Holanda care 35 de ani și este o mamă şomeră a două fiice. Femeia a declart că apreciază enorm experienţa pe care o trăiește în “Rage Room”.

“Cu tot acest stres acumulat, să fii mamă, să ai copii şi să nu poţi lucra … este foarte bine să te poţi elibera de stres. Nu am de gând să-mi vărs frustrările asupra fiicelor mele, aşa că prefer să sparg lucrurile aici, îmi place”.

Comments are closed.