Media

Agresoarea Mirelei Vaida este în libertate! A fost externată de la Obregia

Mirela Vaida a trecut printr-o experiență extrem de grea, care a marcat-o complet. Deși a mai întâmpinat probleme de-a lungul timpului, nimic nu s-a comparat cu sperietura pe care a tras-o acum celebra prezentatoare TV de la Acces Direct. Deși credea că este în siguranță și agresoarea ei nu mai poate face rău nimănui, se pare că femeia este în libertate acum.

Mirela Vaida se teme că agresoarea poate lovi din nou

Agresoarea Mirelei Vaida a fost externată de la Spitalul Obregia din Capitală. Mirela Vaida a anunțat că femeia este în libertate după ce, probabil, medicii au considerat că nu este un pericol pentru nimeni, deși a vrut să ucidă un om. Având în vedere că nu a stat mult timp la spital, se pare că a avut discernământ și a fost conștientă de faptele sale.  Mai mult decât atât, procurorul care se ocupă de caz ar fi justificat fapta sa ca amenințare și nu tentativă de omor.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei de când a aflat că femeia care a vrut să-i facă rău este în libertate și ar putea recurge din nou la un astfel de gest. Chiar dacă nu o va intra din nou în platou, pentru că paza este pe poziții acum și nicio intrare nu mai este liberă de acces, prezentatoarea TV se teme pentru viața ei.

Mirela se gândește că femeia respectivă o poate agresa în afara emisiunii, când termină programul sau în orice alt loc ar putea s-o vadă. Mai mult, ea ar putea face rău și altor persoane cu care, de asemenea, nu are o problemă personală, cum nu ar trebui să aibă nici cu Mirela, pentru că nu se cunosc personal.

Legătura agresoarei cu Vulpița

Agresoarea Mirelei Vaida ar avea o legătură cu Vulpița și Viorel. Amintim că femeia a agresat-o pe Mirela pentru o sumă de bani pe care aceasta i-ar datora-o ei, dar despre care prezentatoarea nu are habar.

Totuși, Mirela a făcut legătura. Femeia ar fi din județul Iași și i-ar cunoaște pe cei doi, iar la un moment dat a dat câteva declarații unui reporter de teren al emisiunii în legătură cu Vulpița și Viorel. Acesta i-ar fi promis femeii o sumă de bani care, însă, nu a ajuns la ea, motiv pentru care ar fi putut veni să se răzbune.

Comments are closed.