Știri

Agresorul din Hunedoara, arestat pentru 30 de zile

Agresorul din Hunedoara care a trântit un copil la pământ în weekendul trecut a fost arestat pentru 30 de zile. Soția sa și copilul au fost duși în plasament. Copilul agresat are o fractură craniană și medicii fac tot posibilul să îl salveze.

Agresorul din Hunedoara are antecedente. Nu este prima dată când recurge la astfel de gesturi

Bărbatul care a trântit un copil de pământ pentru că avusese o dispută cu fiul iubitei sale a fost arestat pentru 30 de zile. Totul s-a petrecut duminică în jurul orei 15: 00 când cei doi copii au început sp se certe. Bărbatu, furios, a venit la băiatul de 13 ani și l-a trântit de pământ sub ochii îngroziți ai copiilor și părinților prezenți.

din fericire unul dintre părinți a sunat rapid la poliție. Copilul a fost dus de urgență la spital, iar medicii fac tot posibilul să îl salveze având în vedere că s-a ales cu o serioasă fractură craniană.

“Are un traumatism cranian, cu o fractură a osului occipital, care în urma discuției cu cei de la neurochirurgie de la Timișoara și a imaginilor care s-au trimis nu necesită intervenție chirurgicală”, a declarat Lucian Miron, director medical la Spitalul Județean Deva.

La domiciliile celor doi copii au fost începute anchete de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara. Mama unuia dintre cei doi copii, cu care agresorul trăiește în concubinaj, a fost dusă la un centrul maternal împreună cu bebelușul ei.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea liniștii și ordinii publice, iar cel mai probabil bărbatul se va alege cu o pedeapsă serioasă.

 

Comments are closed.