Știri

Agresorul din Onești este păzit în spital de patru polițiști! A fost împușcat de nouă ori

Agresorul din Onești este internat la Terapie Intensivă, intubat și sub pază strictă. Doi polițiști îl supraveghează chiar în interiorul salonului, iar alți doi păzesc ușa din exterior. Managerul spitalului unde a fost operat și este îngrijit bărbatul de 68 de ani a făcut declarații în direct la Digi 24.

Agresorul din Onești este păzit de polițiști

Patru polițiști îl păzesc pe bărbatul de 68 de ani care a sechestrat și ucis doi muncitori din Onești. El se simte bine și ar putea fi audiat peste 2 zile, după cum a precizat managerul unității spitalicești unde este internat agresorul.

Gelu Nicolcea a spus că bărbatul a avut nouă plăgi prin împușcare, dintre care două cu gloanțe uzuale și restul cu gloanțe de cauciuc. A fost operat și la acest moment este intubat în secția de Terapie Intensivă.

Agresorul din Onești ar putea fi transferat la un spital penitenciar, dar asta numai dacă starea de sănătate va permite. Deocamdată, după cum a spus managerul Nicolcea, starea de sănătate a bărbatului este una bună.

Luare de ostatici și dublă crimă la Onești

Caz desprins parcă din filmele de groază la Onești, în județul Bacău. Bărbatul în vârstă de 68 de ani, supărat că a pierdut în instanță apartamentul în care locuia cu familia, a luat ostatici doi muncitori pe care ulterior i-a înjunghiat mortal.

Patru ore au negociat polițiștii cu acesta, încercând să-l facă să renunțe la gestul criminal. Nu au reușit, pentru că, într-un acces de furie, bărbatul s-a năpustit cu un cuțit asupra celor doi, lăsându-i la pământ. Unul a murit în apartamentul groazei, iar celălalt s-a stins puțin mai târziu, pe patul de spital. Aveau 36, respectiv 52 de ani. Au sfârșit crunt din cauza faptului că își făceau meseria, nimic altceva.

Bărbatul care i-a ucis este internat în spital, iar soția lui a fost reținută pentru complicitate la lipsire de libertate. În poșeta ei, oamenii legii au găsit coliere de plastic identice cu cele pe care soțul ei le folosise ca să îi lege de mâini la spate pe cei doi muncitori. Femeia ar fi declarat că îl susține pe soțul ei în toate demersurile.

Comments are closed.