Media

Albert de la Survivor – oaia neagră a echipei. De ce nu îl suportă Războinicii

Războinicii au pierdut meciul pentru imunitate și au fost nevoiți să nominalizeze un coleg care ar urma să plece acasă. Deși au fost supărați că nu au câștigat traseul de ieri, când a venit vremea să facă nominalizări, nu le-a fost deloc greu să spună un nou. Se pare că aproape toți complotează împotriva lui Albert. Dar care este motivul pentru care sunt atât de înverșunați.

Albert de la Survivor – propus spre eliminare

Războinicul Albert a fost propus spre eliminare în consiliul de la Survivor. După ce echipa lui a pierdut jocul pentru imunitate, majoritatea și-au îndreptat atenția spre el, considerând că este cel care trebuie eliminat.

Albert face parte dintr-o alianță veche, a căror componenți au plecat rând pe rând din concurs, din motive medicale. Este vorba despre Alin, Marilena și Andreea, care, împreună cu Albert, formau un grupuleț. După plecarea lor, Albert a rămas singur, aduce puncte echipei, dar nu comunică prea mult cu membrii ei, și din acest motiv, unii au spus că nu se integrează.

Albert de la Survivor – oaia neagră a echipei. De ce nu îl suportă Războinicii

Sorin și Maria de la Survivor sunt cei care susțin că Albert nu a reușit să se integreze în echipă și că ar merita să plece acasă.

Albert nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra aici indiferent cât va sta, a spus Sorin. Mie îmi spune o poveste, altuia îi spune altă poveste, a susținut Maria care a fost aprobată de către Starlin.

Ce spune Albert despre nominalizările colegilor lui

Se pare că Albert este conștient de statutul său în echipă și nu pare deranjat de modul în care îl văd colegii lui. A susținut asta clar și răspicat chiar în consiliul de eliminare, unde majoritatea l-au nominalizat să plece acasă. El a spus că își dă interesul să-și facă datoria pe teren, dar nu se simte atașat de colegii lui și de echipă în general.

Da, mă așteptăm, am avut oricum niște discuții cu colegii, mi s-au spus motivele, nu este o surpriză. Fiecare și-a spus părerea, unii votează din punct de vedere social, alții sportiv. Asta este Survivor, trebuie să votezi. Știu în ce m-am băgat, merg mai departe. Randamentul meu sportiv pe partea de îndemânare a fost mai slab, dar nu cred că doar ăsta a fost motivul, din partea unora, cel puțin. Mi s-a mai spus că nu sunt adaptat, diferite motive, fiecare are motivele lui, le respect, vom vedea ce va fi, a spus Albert la consiliu.

Duminică de la ora 20.00 are loc o nouă ediție Survivor România 2021. Aflăm cine va părăsi competiția. Au fost propuși spre eliminare Andreea Antonescu de la Faimoși, și Albert Oprea de la Războinici.

Comments are closed.