Media

Alec Baldwin s-a întâlnit cu soțul și cu fiul Halynei Hutchins, directoarea de imagine pe care a împușcat-o mortal

Cunoscutul actor american, Alec Baldwin a vorbit pentru prima data in fata camerelor de filmat despre tragedia petrecuta pe platorul de filmare la pelicula “Rust”.

Profund marcat de cele intamplate, indragitul actor a tinut sa le spuna cateva cuvinte paparazzilor care il urmareau prin statul american Vermont.

Alec Baldwin: ”Ce vreti sa stiti?”

Paparazzi: Care este stadiul actual al anchetei?

Alec Baldwin: ”Nu am voie sa fac niciun comentariu, pentru ca este o investigatie in desfasurare. Departamentul serifului din Santa Fe mi-a ordonat sa nu raspund la nicio intrebare. Nu pot sa fac asta!”

Alec Baldwin: ”O femeie a murit. A fost prietena mea! A fost prietena mea! In ziua in care am ajuns in Santa Fe pentru a incepe filmarile, am invitat-o la cina impreuna cu Joel, regizorul. Eram o echipa foarte, foarte… scuza-ma… Am fost o echipa foarte, foarte inchegata, care filma impreuna un film, apoi s-a intamplat acest eveniment oribil.”

Halyna Hutchins a murit dupa ce Alec Baldwin a tras cu o arma de recuzita.

Alec Baldwin s-a întâlnit cu soțul și cu fiul Halynei Hutchins, directoarea de imagine pe care a împușcat-o mortal cu o armă de recuzită în timpul filmărilor, informează Fox News.

Cei trei au fost surprinși, weekend-ul trecut, în fața unui hotel din Santa Fe, New Mexico.

Alec Baldwin i-a îmbrățișat pe Matt Hutchins și pe micuțul Andros, în vârstă de 9 ani.

„Limbajul său corporal era precum al unui om bătut, prăbușit… Părea îmbătrânit. La început am crezut că a apucat căruciorul pentru bagaje pentru a se ajuta să meargă, atât părea de abătut”, a spus martorul, potrivit New York Post.

Conform jurnaliștilor americani, sâmbătă dimineața, Baldwin, Matt și fiul acestuia au servit micul dejun împreună, la restaurantul hotelului respectiv.

Santa Fe, NM – *PREMIUM-EXCLUSIVE* – Alec Baldwin seen in Santa Fe with Halyna Hutchins’ husband Matt and 9 year old son following the prop gun shooting incident. Both men shared a hug at one point.
BACKGRID USA 24 OCTOBER 2021,Image: 639614036, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Santa Fe, NM – *PREMIUM-EXCLUSIVE* – Alec Baldwin seen in Santa Fe with Halyna Hutchins’ husband Matt and 9 year old son following the prop gun shooting incident. Both men shared a hug at one point.
BACKGRID USA 24 OCTOBER 2021,Image: 639614011, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.