Știri

Alertă alimentară! Au fost descoperite fructe cu cianură

În ultima vreme au fost făcute mai multe avertismente alimentare de către Autoritatatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Este important să ținem cont de acestea, pentru a evita complicațiile. De data aceasta, se pare că a fost găsită cianură pe anumite fructe.

Avertisment de la ANSVA

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a informat consumatorii de rechemarea unui produs. Mai exact, este vorba despre mai multe loturi de migdale care conțin o substanță extrem de periculoasă, ce nu ar trebui să fie consumată.

Este vorba despre migdalele produse de Dennree GmbH, atât cele în gramaj de 250 de grame, cât și cele prăjite și măcinate, ambalate în pungi de câte 200 de grame. Pe aceste produse găsite în mai multe magazine a fost găsită cianură, motiv pentru care s-a decis interzicerea lor.

Astfel, cei care au cumpărat produsele respective sunt rugați să le înapoieze pentru a-și primi banii înapoi. În plus, sunt sfătuiți să consulte un medic dacă nu se simt bine. Consumul acestui produs poate provoca dureri abdominale sau în gât.

„În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să îl returnați în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând să primiți contravaloarea lui”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Magazinele unde pot fi returnate migdalele periculoase pentru sănătate sunt următoarele:

  • Biocorner Dorobanți, situat pe strada George Călinescu, nr.4, Sector 1 București
  • Biocorner Joile Ville, situat pe strada Erou Iancu Nicolae, nr.103, Voluntari
  • Biocorner Corbeanca, situat pe strada Soșeaua Unirii, nr.240, Corbeanca

Comments are closed.