Știri

Alertă alimentară! Pizza contaminată cu un corp metalic

Alertă alimentară în magazine. Cei care au cumpărat acest produs sunt rugați să nu-l consume, ci să-l returneze de urgență, pentru că își vor primi banii înapoi. Produsul vizat este un sortiment de pizza congelată care a putut fi cumpărat din magazinele Metro, Cora, Mega Image, Carrefour, Selgros, Auchan,

Pizza retrasă de pe rafturile magazinelor

Furnizorul Dr. Oetker RO SRL a notificat Metro Cash & Carry Romania sa inițieze retragerea de la comercializare și de la clienți a unui sortiment de pizza, pe motiv  că există un risc scăzut de contaminare cu un corp metalic.

Alertă alimentară! Pizza contaminată cu un corp metallic

În cazul în care ați cumpărat acest produs, sunteți rugați să nu-l consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 05.03.2022. Vă veți primi banii înapoi.

Produs retras de pe piață: piept pui file și oase pui

Ansva anunță retragerea de pe piață a două produse denumite piept pui file și oase pui, după ce s-a detectat prezența bacteriei Salmonella enteritidis. Cei care au cumpărat aceste produse în perioada 05.02.2022 și 10.02.2022, sunt rugați să
nu îl consume și să îl returneze în magazinul de unde le-au achiziționat, împreună cu bonul fiscal care face dovada achiziției. Vă veți primi banii înapoi.

Alertă alimentară! Pizza contaminată cu un corp metallic

Ce este Salmonella – bacteria depistată în pieptul de pui file și în oasele de pui. Se știe despre această bacterie că trăiește în mod obișnuit în intestinele animalelor și ajunge să contamineze alimentele sau apa, devenind în acest fel patogenă pentru om.

Contaminarea se poate realiza inclusiv prin atingerea alimentelor contaminate, urmată de spălatul incorect al mâinilor. Printre cele mai cunoscute simptome se numără: greață, vărsături, febră, diaree apoasă, uneori și sangvinolentă (care poate dura până la 10 zile), dureri abdominale, crampe, stare generală alterată.

Comments are closed.