Știri

Alertă ANSVA! Nu consumați acest produs! Dacă l-ați cumpărat, returnați-l

O nouă alertă din partea Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. De data aceasta este vorba despre un produs care se găsește în supermarketurile Cora. Dacă ați cumpărat acest produs, nu îl consumați sub nicio formă! Vă puteți întoarce cu el la magazin și vă veți primi banii înapoi.

Alertă alimentară. Broccoli restras din supermarketuri

Alerta alimentară face referire la o pungă cu broccoli în care s-a găsit pesticidul
Fluazifop-p peste limita admisă legal.

Iată care sunt detaliile produsului!

ANSVA transmite: dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin Cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora.

Produsul în cauză se găsește în magazinele Cora Bacău, Cora Lujerului, Cora Ploiești și Cora Sun Plaza.

Ce este și cu ce se ocupă ANSVA

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVA) funcţionează ca autoritate de reglementare în domeniul sanitar-veterinar și pentru siguranţa alimentelor, organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.

ANSVA este condusă de un președinte cu rang de secretar de stat, medic veterinar, și de 3 vicepreședinți, din care minimum 2 medici veterinari, cu rang de subsecretar de stat, numiți prin decizie a prim-ministrului, pentru o perioadă de 5 ani.

Misiunea Autorităţii se realizează prin protejarea sănătăţii de-a lungul întregului lanţ alimentar, adică în fiecare etapă a procesului de producţie, de la fermă la consumator, prevenind contaminarea alimentelor şi promovând igiena alimentară şi informarea transparentă a consumatorilor cu privire la alimente şi sănătatea şi bunăstarea animalelor.

Comments are closed.