Știri

UPDATE/ Alerta cu bombă din piața Vaslui s-a dovedit a fi falsă

UPDATE2/Alerta cu bomba din piața Vaslui s-a dovedit a fi falsă. Comercianții s-au întors la treabă, nemulțumiți că au pierdut jumătate de zi din cauza unor glume proaste.

Update 1/ Autoritățile au făcut verificări în piața Traian, iar la finalul acestora le-au permis oamenilor care își desfășoară activitatea acolo să intre în incinta spațiului comercial. Potrivit presei locale, ulterior s-a dat din nou alerta după ce indivizi necunoscuți au solicitat la fața locului un “negociator”.  Piața a fost din nou evacuată!

Știrea inițială. Alertă cu bombă în piața agroalimentară Traian din municipiul Vaslui. Piața a fost evacuată vineri dimineață, în urma unei alerte cu bombă, după cum au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. În aceste momente, oamenii legii scotocesc zona. Totul a pornit de la un e-mail trimis de persoane necunoscute pe adresa Poliției Locale.

Alertă cu bomba în Vaslui

Vineri dimineață la ora 7.59 pe adresa de email a Poliției Locale Vaslui a fost trimis un email prin care se anunța plasarea unei bombe în cea mai mare piață agroalimentară din municipiul Vaslui.

Alertă cu bombă în piața mare din Vaslui! Toată lumea a fost evacuată, pirotehniștii pregătiți să intervină

Potrivit primelor informații, se pare că în mesajul transmis electronic era menționat ”Luptăm pentru țară”, precum și îndemnul la luptă al teroriștilor islamiști ”Alah Akabar”.

Alertă cu bombă în piața mare din Vaslui! Toată lumea a fost evacuată, pirotehniștii pregătiți să intervină

În scurt timp e-mailul a fost observat de către responsabilul cu primirea corespondenței. Autoritățile s-au alertat, au evacuat piața, iar la fața locului au intervenit pirotehniștii!

Circulația este restricționată! Azi, 27.05.2022, la ora 08.15 s-a primit o sesizare de la Poliția Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piata Traian, a unui dispozitiv exploziv. Se fac verificări pentru clarificarea situației”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Alertă cu bombă în piața mare din Vaslui! Toată lumea a fost evacuată, pirotehniștii pregătiți să intervină

Știre în curs de actualizare! (Sursa Foto: vremeanoua.ro)

Comments are closed.