Știri

ALERTĂ! LIDL recheamă de urgență un produs, nu-l mai consumați!

LIDL anunță toți clienții că un produs este rechemat de urgență, printr-un comunicat de presă și un afiș afișat în toate magazinele magazinul anunță clienții să nu îl retragă imediat de la consum și să fie adus în magazin pentru a primi banii înapoi.

Lidl România a transmis, prin intermediul ANSVSA, că retrage de la vânzare un lot de semințe de susan deoarece s-a descoperit că ar fi contaminate cu Salmonella.

Clienții care au cumpărat „Belbake Semințe de susan 200g„ cu termenul de valabilitate 18.03.2023, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

De asemenea, produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Lidl Romania recheamă preventiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“ cu termenul de valabilitate 18.03.2023, lot 304-2216111. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.”, se arată într-o declarație a ANSVSA.

Conducerea LIDL România a ţinut să precizeze faptul că această rechemare vizează exclusiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“ cu termenul de valabilitate 18.03.2023. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.