Știri

Alertă răpire copil: Poliția Română a constituit o celulă de criză. Ați văzut această fată?

Alertă răpire copil! Poliția Română cere sprijinul populației cu privire la un caz de dispariție a unei minore în vârstă de 15 ani. Din primele informații se pare că fata a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov, din Pitești, județul Argeș.

Alertă răpire copil!

Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Poliția Română a transmis că la data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 11.00, Poliția Municipiului Pitești a fost sesizată cu privire la răpirea unei minore, de 15 ani, Mustață Petruța, din Pitești, județul Argeș.

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla în parcarea blocului S 5, din municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, a fost luată cu forța de trei persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism, de culoare gri, marca Volkswagen Sharan, cu numărul de înmatriculare AG 16 TEY, după care s-ar fi deplasat în direcția Bascov.

Imediat, autoturismul a fost dat în atenție, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru efectuarea verificărilor.

S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112. Vă reamintim că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă. Vă mulțumim pentru sprijin!, a transmis Poliția Română.

Alertă răpire copil! Poliția Română a constituit o celulă de criză

Semnalmente ale minorei: înălțime 1,75 m, 50-60 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr brunet, vopsit cu șuvițe blonde, lung până la nivelul șoldurilor.
Vestimentație la momentul dispariției: cămașă albă, fustă neagră, lungă, geacă neagră.

Comments are closed.