Media

Alex Bodi a recunoscut! A oficializat relația cu Bianca Iordache

Alex Bodi trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Bărbatul a scăpat de problemele cu legea, dar se pare că este implicat în tot mai multe scandaluri cu fost soție. Bianca Drăgușanu spune că acesta ar vrea-o din nou în viața lui, dar inima lui este la altă femeie. Omul de afaceri a recunoscut că are o relația cu Bianca Iordache, celebra dansatoare.

Alex Bodi și Bianca Iordache sunt împreună

Zilele trecute, Alex Bodi și dansatoarea Bianca Iordache au petrecut împreună și au publicat imagini controversate în mediul online. Cei doi păreau foarte apropiați și se simțeau bine unul în compania celuilalt.

Alex Bodi a recunoscut acum că nu este singur, pentru că se teme de acest sentiment și niciodată nu a fost un bărbat singur. Deși mai are momente în care vrea să stea singur, să analizeze problemele pe care le are, nu suportă să nu aibă pe nimeni alături de el.

„Singurătatea este cel mai teribil lucru din lume, este tragic. Nicodată nu sunt singur, și nici nu vreau să fiu singur. Mai am momentele mele când meditez, stau singur, mă încarc. E mai rău să fii singur decât să fii sărac”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi nu a recunoscut nimic exact despre Bianca Iordache, doar că aceasta a făcut multe declarații cu subînțeles. Ea a mărturisit că Alex este un bărbat foarte frumos și atrăgător și nu exclude că lucrurile pot evolua între ei.

Bianca și Alex stau în aceeași casă

Bianca Iordache și Alex Bodi formează de curând un cuplu. Imaginile tot mai dese cu ei denotă faptul că petrec mult timp împreună și chiar locuiesc sub același acoperiș.

Bianca s-a dat și ea de gol și a recunoscut că are o relația cu Alex. Ea a mărturisit că nu l-ar părăsi dacă ar afla că a înșelat-o, dar speră că nu se va ajunge acolo, pentru că are încredere în ea ca femeie și știe că îi va oferi bărbatului de lângă ea tot ce are nevoie pentru a-i sta alături.

„Dacă el te alege pe tine și îi place de tine nu cred că se mai duce în altă parte, dacă se duce măcar să fie deștept să se întoarcă acasă și să nu aflu. Până la urma urmei nu avem cum să ne îmbătăm cu apă rece, bărbații sunt bărbați”, a declarat aceasta pentru Antena Stars.

Comments are closed.