Media

Alex Bodi a recunoscut, în sfârșit. Ce s-a întâmplat între el și Bianca Drăgușanu, de fapt

De ce o bătea Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu? Afaceristul face dezvăluiri tulburătoare.

Alex Bodi a făcut mai multe dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Omul de afaceri a mărturisit că regretă momentele în care a lovit-o pe Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a dezvăluit că relația lor a avut multe angoase, iar certurile escaladau rapid la înjurături și violențe.

El a spus că blondina obișnuia să-l trateze urât când se certau din cauza geloziei, iar de multe ori chiar sărea la bătaie. Deși susține că nu are nicio scuză pentru că a lovit-o, Alex Bodi consideră că gesturile sale au fost justificate. 

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.

Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a spus Alex Bodi.

Mai mult, el a dat un exemplu concret când Bianca Drăgușanu l-a înjurat de bunica lui moartă

„Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă, nu ține cont. Dacă ea știa menajeze lucrurile…Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, colerică, dacă tu mă cunoști și îmi ști caracterul, de ce nu vrei să eviți lucrurile astea.

Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin.

Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”, a mai spus afaceristul. 

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.