Media

Alex Bodi s-a cuplat cu o femeie măritată! Ce spune soțul despre relația pe care o are Justyna Gradek: „Este un șoc!”

Alex Bodi a recunoscut, în sfârșit, că nu mai este un bărbat singur. Deși a mai căutat-o pe Bianca și a mai încercat să aibă relații și cu alte femei, se pare că Justyna Gradek a fost cea care i-a pus capac. Cei doi se afișează în ipostaze tot mai intime, dar Alex Bodi nu a ținut cont de un detaliu: noua sa iubită este căsătorită.

Justyna Gradek este căsătorită

Justyna Gradek este noua iubită a lui Alex Bodi. Este o apariție interesantă în showbiz-ul românesc, dar se pare că nu și-a făcut prea bine intrarea. La început, a atras atenția cu corpul său perfect și frumusețea orbitoare, dar se pare că au ieșit la iveală mai multe detalii despre ea.

Chiar dacă are o relație cu Alex Bodi, Justyna ar fi o femeie cu obligații în acte. Bărbatul căruia i-a spus DA la starea civilă este Karol Miśkiewicz, luptător de MMA. Acesta a fost contactat de reporterii Antena Stars și a spus că nu-i vine să creadă ce se întâmplă, că nu știa cu cine își petrece soția lui timpul în țară și că a aflat despre această relație din presă.

„Bună seara, nu vreau să mint, este adevărat, suntem în continuare căsătoriți. Pentru mine este un șoc tot ceea ce se întâmplă, am aflat totul din media. Nu am nimic ce să mai spun, nici nu mai am ce să mai spun ceva’, a spus luptătorul MMA, pentru Antena Stars.

Se pare că modelul ar încerca de mult timp să scape de soțul ei, dar acesta nu vrea să semneze actele de divorț și situația este una complicată. Ulterior, luptătorul MMA a postat următorul mesaj pe contul lui de Instagram, din care reiese că și-a schimbat părerea.

Modelul nu recunoaște că este o femeie cu obligații

Justyna Gradek este noua cucerire a lui Alex Bodi. Cei doi nu au recunoscut clar că formează un cuplu, dar gesturile lor îi dau de gol. După ce a fost câteva zile în vacanță în Polonia la noua sa iubită, a venit rândul acesteia să se distreze pe meleagurile țării noastre. Ea și milionarul Alex Bodi se afișează în ipostaze tandre și par foarte fericiți. Într-un videoclip, acesta o sărută pe umăr pe iubita sa, în timp ce o coafează.

Cei doi au avut parte de prima lor vacanță la Mamaia, unde s-au bucurat de lux și distracție pe cinste. Pe plajă au făcut spectacol cu atingerile lor și pozițiile în care era surprinsă frumoasa poloneză. Mai mult, s-au sărutat în văzut tuturor și nu au avut nicio reținere, dar modelul tot nu recunoaște că este într-o relație.

Pe Instagram, la secțiunea de întrebări, mulți încearcă să afle dacă chiar este cu Bodi, dar nu oferă un răspuns clar. Mai mult, nu admite nici că ar fi căsătorită, deși soțul ei este absolut uimit de ceva face soția fără știrea sa.

Comments are closed.