Media

Alex Dima iubește din nou. Jurnalistul și-a găsit marea dragoste, după ce și-a pierdut soția

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Celebrul reporter de la „România, te iubesc!” este iubit de o mulțime de oameni și are mare succes cu emisiunea la care apare, dar se pare că în plan personal nu i-a mers mereu așa de bine. A trăit cu adevărat o dramă după moartea soției sale, dar acum și-a găsit din nou iubirea.

Alex Dima, despre drama vieții sale

Alex Dima este unul dintre cei mai iubiți jurnaliști de la noi din țară. Reporterul de la România, te iubesc! a avut o viață destul de grea, chiar dacă acum a găsit puterea de a zâmbi din nou și de a merge mai departe, totul pentru fetița sa de care este absolut îndrăgostit.

Alex Dima a avut o viață de poveste când a fost mic și copilăria la țară, alături de bunică, l-a făcut un om modest și iubitor. S-a căsătorit cu femeia visurilor sale și la scurt timp au devenit și părinți. Totuși, destinul le-a luat bucuria mult prea repede. Când cea mică avea puțin peste un an, mama ei a plecat din această lume din cauza unei boli nemiloase.

Alex și soția sa au aflat de la medici că aceasta este bolnavă mult prea târziu, când mai avea doar șase luni de viață. Nu ar fi fost tratată corespunzător, așa cum acuză acum Alex și nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Așa a rămas jurnalistul văduv, cu un copil.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă”, a povestit jurnalistul.

Alex Dima și-a găsit iubirea

Alex Dima mărturisește că a găsit puterea de a merge mai departe și nu a făcut nicio greșeală pentru că s-a gândit că are un copil de crescut, pe care nu vrea să-l părăsească. În urmă cu trei ani a venit norocul peste el și i-a scos-o în cale pe Georgiana, cea alături de care și-a găsit fericirea.

S-au întâlnit întâmplător, la aeroport, iar trei luni mai târziu s-au văzut din nou și de atunci sunt de nedespărțit. Spune că ea este femeia care îl face fericit, care îl ascultă și îl înțelege în orice situație, dându-i puterea să fie în continuare un luptător.

„Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”, a mărturisit Alex Dima.

Comments are closed.