Media

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! A zis DA

Zi emoționantă pentru Antonia și Alex Velea. Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și mama copiilor lui. Emoțiile au atins cote maxime, Antonia a plâns, iar Alex a postat pe Instagram o poză în care aleasa inimii lui poartă inelul de logodnă.

Antonia a zis DA

De aici și până la căsătorie mai este doar un pas. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, cea cu care se iubește de mai mulți ani și care i-a dăruit doi copii superbi.

Artistul a făcut anunțul pe pagina de Instagram, cu un mesaj emoționant pentru Antonia:

A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Cei doi își doresc de multă vreme să devină o familie și în acte, dar asta nu a fost posibil cât Antonia încă avea proces de divorț cu fostul ei partener.

Daaaa de o mie de ori, a răspuns Antonia la postarea lui Velea de pe Instagram.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de opt ani, iar, după cum a declarat Velea într-un interviu, începuturile relației lor nu au fost tocmai ușoare.

Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri, spunea Alex Velea.

Velea a mai spus că nici el și nici Antonia nu s-au lăsat influențați de cârcotași, că și-au văzut de treabă, iar în timp și-au construit o adevărată familie.

Ei bine, curând vor fi o familie cu acte în regulă, pentru că, cel mai probabil, urmează nunta.

Cei doi le-au făcut o bucurie fanilor care așteaptă această veste de foarte mult timp. Urările și felicitările au curs la postarea de pe Instagram în care Velea anunță că a cerut-o de soție pe Antonia.

Comments are closed.