Media

Alex Velea a îngropat prietenia cu Măruță: “în general, ca să fii bărbat ai nevoie de …”

Alex Velea și Cătălin Măruță sunt departe de a redeveni prieteni. Se cunosc de o viață, s-au înțeles bine, dar ceva la un moment dat s-a rupt între ei, iar cântărețul nu pare dispus să treacă peste. Deși prezentatorul tv și-a cerut scuze și a dat de înțeles că el nu are nimic cu Velea, cântărețul este de părere că Măruță nu este sincer.

Ce îi reproșează Velea lui Cătălin Măruță

Invitat în emisiunea Xtra Night Show a lui Dan Capatos de la Antena 1, Alex Velea a vorbit deschis despre subiectul momentului: cearta dintre el și Cătălin Măruță. Referiri la acest subiect au fost făcute de către cântăreț și pe contul lui de Instagram unde și-a spus părerea despre prezentatorul tv.

Velea nu crede în scuzele lui Cătălin Măruță, nu le vede sincere, ba mai mult, el spune că vedeta tv a fost sancționată de public și acum încearcă să repare lucrurile.

Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă (…) în general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu «prietenul» tău, eram atacat din toate părțile, a fost replica lui Alex Velea.

Velea și Măruță se știu de o viață

Artistul a ținut să spună că se știe de o viață cu prezentatorul tv și că la un moment dat, chiar credea că are o relație de prietenie cu acesta. Alex Velea a precizat că o respectă pe Andra și că ea nu este implicată în tensiunile dintre ei.

Reamintim faptul că Alex Velea a vorbit despre relația cu Măruță în podcastul lui Speak, iar de atunci subiectul s-a inflamat. Cătălin Măruță a reacționat și a postat pe Instagram un mesaj în care și-a spus punctul de vedere.

În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings, a fost reacția lui Măruță.

Se pare că Velea nu a apreciat metoda lui Măruță de a-și cere scuze, într-un fel, și este decis să rupă orice legătură cu acesta și să-l facă de domeniul trecutului.

Comments are closed.