Media

Alex Velea și Antonia, totul despre nuntă. Au pus la punct toate detaliile

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți au rezolvat orice problemă le mai stătea în calea bucuriei lor și tot ce le rămâne acum este să meargă în fața altarului. Vedetele s-au gândit la tot și au pus la punct detaliile importante.

Alex Velea se pregătește de nuntă

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar cei doi se iubesc extrem de mult. Imediat după ce a divorțat de fostul soț și a devenit o femeie liberă, cei doi și-au făcut planuri. Artistul a cerut-o de curând în căsătorie pe frumoasa lui iubită și de atunci au început pregătirile pentru marele eveniment.

Totuși, cei doi nu pot face nunta în acest moment. Chiar dacă s-au gândit la tot ce era nevoie pentru acest eveniment, se pare că nunta nu poate avea loc prea curând. Alex Velea își dorește să o vadă mireasă pe Antonia și să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, dar acest lucru nu este posibil din cauza restricțiilor.

”Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea.

Cei doi nu vor o nuntă mare, cu mulți invitați, pentru că vor să lase deoparte haosul și să profite de moment. Visul lor este să aibă o nuntă pe plajă, relaxată, să schimbe câteva ținute fiecare și să petreacă clipe frumoase alături de invitați.

Antonia și Alex nu mai pot avea copii

Antonia și Alex Velea au doi copii minunați. Relația lor a evoluat rapid și, la scurt timp după ce s-au îndrăgostit, au decis să-și mărească și familia. Astfel, pe lângă fetița cu italianul, artista noastră a mai dat naștere și a doi băieți care seamănă perfect tatăl lor.

Deși dintotdeauna au spus că le-ar plăcea să aibă o familie numeroasă, se pare că cei doi artiști nu mai pot să devină părinți din nou. Alex Velea a dezvăluit că Antonia are o problemă de sănătate care nu îi mai permite să rămână însărcinată a patra oară.

În caz contrar, copilul ar putea avea probleme grave și nu își doresc să treacă prin așa ceva. Chiar dacă atât părinții, cât și cei mici și-ar mai fi dorit un nou membru în familie, acest lucru nu este posibil.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok’, a declarat cântărețul într-o emisiune la TV.

Comments are closed.