Media

Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou! Cum s-au afișat regii Tik Tok-ului

Răsturnare de situație în căsnicia Alexandrei și a lui Ionuț Bodi. După ce au jurat că nu se vor mai împăca niciodată, regii Tik Tok-ului de la Acces Direct au mai dat încă o șansă poveștii lor de iubire. Iată cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare, dar mai ales, ce reacție au avut fanii atunci când i-au văzut, din nou, împreună.

Încurcate-s căile iubirii, iar Alexandra și Ionuț Bodi ne pot confirma acest lucru. Căsnicia regilor Tâik Tok-ului este presărată de multe despărțiri și împăcări, căci, în cele din urmă, soții realizează că nu pot trăi prea mult unul fără celălalt. Așa s-a întâmplat și de această dată, când, ce credeți? Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile din galeria foto și filmulețul de mai jos stau drept dovadă.

Alexandra și Ionuț Bodi, regii Tik Tok-ului de la Acces Direct, s-au împăcat

Deși au jurat că nu se vor mai împăca niciodată, au adus acuzații care mai de care mai grave unul la adresa celuilalt și și-au spus vorbe urâte, iubirea care îi leagă este mult mai puternică decât orice neînțelegere. Mai mult decât atât, regii Tik Tok-ului s-au afișat în timp ce se sărută pe rețelele de socializare, reușind să-i surprindă pe fani. Unde mai puneți că pe filmulețul a venit însoțit și de o manea de dragoste, semn că cei doi se iubesc la fel de mult ca-n prima zis.

”Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Sunt fericită, fericită și de tine mă simt iubită/ Și nici pentru toată lumea la tine nu aș renunța”, sunt câteva dintre versurile piesei.

@alexandra00bodi♬ sunet original – Gabry

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.