Media

Alexandra Stan a ajuns de urgență la spital. Vedeta nevoită să-și anuleze concertul

Alexandra Stan are probleme de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență la spital și a fost nevoită să-și anuleze concertul din Ungaria. Totul era pregătit, însă artista a început să se simtă rău și a solicitat ajutorul medicilor. Se pare că Alexandra Stan a făcut o infecție care nu i-a mai permis să-și poată desfășura activitatea.

Alexandra Stan a ajuns la spital

Clipe grele pentru artista Alexandra Stan care a fost nevoită să-și anuleze concertul din Ungaria din cauza problemelor de sănătate. A început să se simtă rău chiar înainte de a urca pe scenă. Cântăreața le-a spus fanilor de pe Instagram că are febră și că simte o durere puternică în gât, în zona amigdalelor.

Mă simt foarte rău. Gâtul meu este foarte umflat, abia vorbesc. Am febră. Sper să mă odihnesc puțin în mașină și apoi la hotel, a anunțat Alexandra Stan pe rețelele de socializare.

Ajunsă la spital, medicul care a consultat-o i-a spus să se odihnească și să urmeze tratamentul. Artista și-a cerut scuze pentru neplăcerile cauzate organizatorilor, precum și celor care așteptau să o vadă pe scenă.

Alexandra Stan a ajuns de urgență la spital. Vedeta nevoită să-și anuleze concertul

Alexandra Stan și-a anulat concertul din Ungaria

Alexandra Stan fusese invitată să cânte la festivalul Deja Vu, care se desfășoară în Ungaria la Szeged. Prestația ei nu a mai avut loc. Vedeta își ține fanii la curent cu evoluția stării sale de sănătate. Într-o postare pe InstaStory, ea a arătat că termometrul a urcat la 38 de grade, ceea ce înseamnă că febra nu cedase.

Mă întristează că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră. Azi am fost la spital aici în Szeged și medical mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere, a scris Alexandra Stan pe rețelele sociale.

În cinci zile artista urmează să-și sărbătorească ziua de naștere. Alexandra Stan este născută pe 10 iunie, iar anul acesta împlinește frumoasa vârstă de 33 de ani. Vedeta și-a obișnuit fanii cu sinceritatea ei și stilul nonconformist și este una dintre cele mai mari artiste din România, foarte bine cotată mai ales în străinătate.

Comments are closed.