Media

Alexandra Stan a explicat de ce a făcut atac de panică la Survivor. Jocul care i-a amintit de bătaia de la Marcel Prodan

Alexandra Stan a fost una dintre vedetele participante în emisiunea Survivor România, sezonul al doilea. A fost considerată una dintre verigile slabe din echipa Faimoșilor, până în momentul în care s-a produs un declic și cântăreața a început să aducă puncte. Totuși, medicul a fost cel care a decis că vedeta trebuie să părăsească reality show-ul din Republica Dominicană.

Alexandra Stan a făcut atac de panică

În timpul unui joc care presupunea o luptă între concurenți, Alexandra Stan a făcut un atac de panică și a început să plângă. Pentru că ceilalți nu știau de ce reacționează așa, vedeta a explicat că retrăiește conflictul dintre ea și fostul ei iubit și impresar, Marcel Prodan. Acesta a bătut-o în urmă cu opt ani, iar Alexandra Stan a rămas cu traume.

Alexandra Stan a explicat de ce a făcut atac de panică la Survivor. Jocul care i-a amintit de bătaia de la Marcel Prodan

Nu pot să joc jocul ăsta, Moro! Nu pot să trec prin asta încă o dată! Nu pot să trec prin asta, Moro, înțelege! Eu am trecut prin chestia asta! O să o iau razna, deci, jur, nu mai pot!”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul emisiunii de la Kanal D. „O să fiu acolo cu el, înțelegi? N-o să fiu acolo cu Mari!, spune Alexandra Stan către Cătălin Moroșanu.

Într-un interviu pentru Click!, Alexandra Stan a spus că pentru ea, Survivor România 2021 a fost o experiență complexă din toate punctele de vedere și că a ajutat-o să-și depășească multe frici.

Meciul care i-a răscolit amintirile Alexandrei Stan

Un moment greu a fost când a trebuit să mă lupt față în față cu Marilena și am retrăit momentul violenței prin care am trecut acum câțiva ani. Acum era în fața camerelor și mă vedea toata țara și a fost foarte greu. Îmi imaginam că o să vadă mama prin ce am trecut cu Marcel Prodan, că o să mă vadă suferind, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan a plecat din competiția Survivor România din cauza unor probleme de sănătate. Medicul a fost cel care i-a spus că nu mai poate continua concursul. Ea spune că nu regretă că a plecat, pentru că a considerat mereu că va sta acolo cât va vrea Dumnezeu.

Întrebată cine crede ea merită să câștige Survivor România 2021, Alexandra Stan a dat trei nume: Cosmin, Zannidache, sau Anna Porgras.

Comments are closed.