Media

Alexandra Stan, adevărul despre divorț. Artista este din nou singură

Alexandra Stan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață are mare succes chiar și peste hotare, dar se pare că nu îi merge la fel de bine și în plan amoros. Alexandra este din nou singură, la doar câteva luni de la căsătoria specială de care a avut parte.

Alexandra Stan este singură

Alexandra Stan a avut parte de o nuntă de poveste în urmă cu doar câteva luni. Imediat după revenirea de la Survivor, aceasta și-a găsit marea dragoste și nu a stat deloc pe gânduri: s-a căsătorit în secret. A avut parte de o nuntă de vis, restrânsă, într-o manieră extrem de interesantă și spunea că este cea mai fericită femeie.

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre divorțul dintre ea și soțul ei, după ce nu au mai fost văzuți împreună deloc și nici nu au mai postat fotografii, ci doar mesaje care au atras atenția și au sugerat că lucrurile nu mai merg deloc între ei.

Alexandra Stan este foarte apropiată de fanii ei și păstrează constant legătura cu aceștia în mediul online. Artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care a recunoscut și că a divorțat. Fără să spună ceva, Alexandra Stan le-a arătat urmăritorilor ei din mediul online mâna ei, unde se putea observa faptul că lipsește verigheta. Fanii au înțeles de aici tot ce trebuia, dar nu au fost uimiți, pentru că de mult timp lipsea bijuteria de pe degetul ei.

Alexandra Stan, despre bărbatul perfect

Alexandra Stan este o fire iubitoare, care dă tot ce are când este într-o relație. Ea a mărturisit de multe ori cum ar trebui să fie bărbatul perfect pentru ea, astfel încât să aibă o relație perfectă împreună.

Artista susține că are nevoie de un om matur, care să o înțeleagă și să o susțină, dar mai ales să îi accepte meseria. Se pare că fostul ei soț nu ar fi fost acest tipar, pentru că i-a impus mai multe restricții încă de la începutul relației lor, semn că încerca să o controleze.

“Bărbatul ideal pentru mine ar trebui să fie matur, să fie responsabil, să fie puternic, să poată să aibă grijă de o femeie și, în primul rând, să înțeleagă munca mea. Să înțeleaga că ceea ce fac eu nu este foarte ușor și faptul că, dacă sunt plecată mereu, nu e pentru că îmi doresc să fiu departe de el”, a spus Alexandra.

Comments are closed.