Media

Alexandra Stan a spus de ce a divorțat după cinci luni de căsnicie! Care au fost, de fapt, motivele

Alexandra Stan a făcut primele declarații despre divorțul de cel cu care credea că va sta tot restul vieții. Nu a fost așa, pentru că vedeta și Emanuel și-au spus adio la scurt timp după marele DA din fața ofițerului de Stare Civilă. Recent, artista a confirmat că nu mai este căsătorită și a și spus, pentru prima dată, care au fost motivele ce au dus la divorț.

Adevărul despre divorțul Alexandrei Stan

Artista și-a deschis sufletul și a vorbit, pentru prima dată, despre motivele care au dus la despărțirea dintre ea și soțul ei. Alexandra Stan a șocat pe toată lumea când a publicat poze de la nuntă, pentru că foarte puțini știau că are un iubit, iar mai apoi, peste doar câteva luni, a șocat din nou anunțând divorțul. Vedeta și Emanuel s-au căsătorit după două luni de relație și au divorțat după cinci luni de căsnicie.

Privind retrospectiv, Alexandra Stan recunoaște că s-a grăbit cu nunta și că ar fi trebuit să aibă răbdare să-l cunoască pe bărbat astfel încât să facă o alegere bună și de durată. Artista a spus că l-a cunoscut pe fostul ei soț într-o perioadă în care era vulnerabilă și debusolată, iar el a ajutat-o să se regăsească.

Alexandra Stan despre căsnicia ei: era toxic ce se întâmpla

Deși la început totul a fost frumos, ca într-o poveste de dragoste, pe parcurs lucrurile s-au schimbat și relația dintre Alexandra și Emanuel a devenit toxică. Artista a recunoscut că lucrurile mergeau într-o direcție proastă și că atât ea cât și partenerul ei și-au dat seama că nu pot continua în această manieră.

A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună, a spus Alexandra Stan la Kanal D.

Alexandra Stan este resemnată cu această relație eșuată și știe exact ce a greșit. Ea a ținut să precizeze că decizia de separare a fost luată la comun și că nu e rost de resentimente. Artista este din nou singură și se concentrează pe cariera muzicală. Recent a lansat o nouă piesă pe care a promovat-o în cele mai cunoscute emisiuni de televiziune din România.

Comments are closed.