Media

Alexandra Stan, declarații despre copil. Când va deveni mamă

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, care se bucură de mult succes și în plan internațional. Celebra cântăreață a participat și la Survivor 2021, care a adus-o și mai tare în atenția publicului. Se pare că vedeta se gândește acum chiar și la un copil și este foarte îndrăgostită, însă are și ceva rețineri.

Alexandra Stan vrea să devină mamă

Alexandra Stan a participat la Survivor 202, dar a fost eliminată mai repede decât de aștepta din cauza problemelor sale de sănătate care nu i-au mai permis să joace. Deși experiența a fost una scurtă, fosta Faimoasă este foarte încântată și spune că a învățat multe din acest concurs și s-a redescoperit. Mai mult, s-a maturizat și a învățat să facă față celor mai grele situații.

Despre Alexandra Stan se spune că ar fi într-o relație, dar lucrurile sunt mai complicate. Artista este îndrăgostită și se pare că își dorește să aibă și copii în viitorul adevărat, dar vrea ca înainte să îl cunoască bine pe cel pe care-l va face tată. Arista internațională vrea să se asigure că stă lângă omul fericit, cu care poate întemeia o familie.

“Da, îmi doresc copii, dar depinde de relația pe care o am”, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, relație secretă cu Tristan Tate

Alexandra Stan a vorbit și despre statusul său emoțional și se pare că nu este singură. Ea a mărturisit că iubește în acest moment, dar se teme să spună exact dacă este într-o relație. Într-adevărat, tânăra simte ceva pentru cineva, dar nu se grăbește să vorbească acum despre acest aspect, de teamă că nu ar fi ceva sigur.

“Eu iubesc mereu. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație, simt ceva pentru cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul”, a declarat Alexandra.

În ultima perioadă, Alexandra Stan a fost văzută în compania lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Artista a ieșit cu el la o terasă de lux, apoi a plimbat-o cu bolidul său, Lamborghini Huracan LP 610-4 Spyder, în care a făcut mai multe filmări pentru a se afirma.

Comments are closed.